Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 98
  • Views 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meni je u tom zanru bila najbolja,a ne generalno.Eto i meni se promenilo misljenje nakon sto sam odigrao Dead Space,vise nije najbolja (ali ipak je Torque mnogo zajebaniji baja od Isaaca).Ali to nista

• Andrija Smith
    Andrija Smith

Ja imam 450 ali mislim da nije puno različito. V-sync u igrici obavezno isključi. Ta opcija je u odjeljku Manage 3D settings zadnja. Piše Vertical Sync i imaš opcije "use the 3d application settings"

• mozda je mislio na dvojku koja je kraca, mada sumnjam da i ona moze da se zavrsi za 4 sata

• 2 years later...
comment_2299003

Ево, пишем овде кад већ постоји тема. Дакле, Исак није тром као у првом делу. Лакши је на ногама и боље млати ако затреба. Мислим да ћу играти опет. И то нову игру + са свим стварима које сам откључао доступним. :mrgreen:

comment_2300140

upravo skidam prvi deo, konacno sam nabudzio masinu da moze da tera novije igre. los mi je trip odma krenuti sa nastavkom...

koliko vam je efektivno sati trebalo da zavrsite keca, jel duga ili kratka igra ?

comment_2300774

jedina stvar koja mi za sada smeta u kecu je sensitivity. Posto uglavnom igram starcraft i dotu, navikao sam da pomerim misa za santimetar i da sam vec na drugom kraju ekrana. Ovde iako namestim sens na max treba da veslam misem kako bih okrenuo gosn. Isaka Klarka. Mada opet, to ima neku svoju car u zanru survival horora. Lik vam je trom a ne okretan kao zac na steroidima, pa samim tim igrate pazljivije i opreznije :da:

comment_2300780

Jesi igrao jedinicu? Nemoj nikako odma početi sa dvojkom. ;)

E jebiga,sada je gotovo.Nisam igrao keca nikada,ovo sam skinuo zato sto sam video da vecina ljudi dosta hvali.Sada sam vec u 5. chapteru,necu prekidati sada i pocinjati prvi deo.

Ovde iako namestim sens na max treba da veslam misem kako bih okrenuo gosn. Isaka Klarka. Mada opet, to ima neku svoju car u zanru survival horora. Lik vam je trom a ne okretan kao zac na steroidima, pa samim tim igrate pazljivije i opreznije :da:

Meni recimo ne smeta okretanje,vec jako sporo trcanje.Ali kao sto kazes,to daje car ovom zanru.

comment_2300801

eh, pa ti igras dvojku, ja sam pricao za keca, dvojku jos nemam ni instalirano, ali vidim po komentarima da je malo poboljsano okretanje i da lik nije vise tako trom.

Steta, zaista si trebao da krenes sa prvim delom, ali nema veze

comment_2300810

Trom je dosta,ali ne u poredjenju sa kecom (posto ga naravno nisam ni igrao) vec sa ostalim igrama iz slicnog zanra.Ali nista toliko strasno.Trcanje je vec dosta sporije.

Ma nije bitno,obrnucu ja i prvi deo sigurno,posto je odlicna igra.Jes' da nema smisla prvo igrati dvojku a onda keca,ali jebiga sada,necu prekidati sto sam poceo.

comment_2300923

@andrija:

imam 460gtx i udjem u nvidia control panel, sve sam precesljao ali ne mogu da nadjem opciju. aj pomozi gde je

inace igra mi radi na maxu sve sa 100-150 fps, ali kada ukljucim v-sync u igrici toliko koci i secka da je ne igrivo... mozda ako nadjem taj forced vsync on zavrsi posao.

mada zaista mi ne smeta toliko i da igram i sa ovim osakacenim sensom, navikao sam se :)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.