Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 57.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ja nisam zainteresovan,i necu poslati pp.

• http://imageshack.us/photo/my-images/39/virginpowder.jpg   Srecom ne mora da narucujem, izvanredan powder, mogu da licno kupim, ima ga u Victorian Gothic shop-u.   i Crni lak za nokte. Ne po

• @Kokopelli: jbt ladno neko nije video da je fejk? pa jeftiniji je od MAC amerika a navodno uvoze iz Nemacke gde je 50% skuplje Takodje ni jedan od onih proizvoda ne mozes da nadjes na oficijalnom sa

• Author
comment_1844690
Hocu i ja nerefinisani shea vec neko vreme :( Ima ga ovde, ali ne znam koliko bi izasla postarina:

http://www.coastalscents.com/cfwebstore/in...shea-butter.cfm

A pored L'occitane i Sante ima shea butter, naravno, rafinisani:

http://prirodnakozmetika.com/santeFace&Body.html

Ja imam od L'Occitane regenerator za suvu kosu sa shea butterom, dobar je. Doduse dobila sam ga na poklon, kao firma mislim da su debelo overrated..

Vidiš, nisam znala za Sante. L'occitane mi je bio jedini lead, inače, slažem se da su precenjeni.

Ma meni je jako jako glupo da naručujem iz Amerike. Pritom, ne razumem kako nemaju francuzi, pola afrike njihova kolonija!

Mora da samo ja ne umem da nadjem.

Ali, čekaj, ti si već naručivala sa tog sajta (coastalscents), i zadovoljna si senkama, je li tako beše?

Hajde da se podelimo za pound, nas dve, možda će hteti još jedna moja drugarica, pa da vidimo na šta izgleda?

Koilki ti je bio shipping za šminku?

• Author
comment_1844694

O tek sad videh, a već sam postovala na utiscima o proizvodima.

Ah, well.

Da dodam, sapun s kozjim mlekom u onim radnjama sa zdravom hranom je fin, ako voilte taj miris, ja volim.

A ono bez čega ne mgou su ulje jojobe, ricinusovo ulje (za kosu i lice) i aloe gel. I taj kozji sapun. Shea mi je super legao isto. Sve ostalo mož a ne mora.

comment_1844720

Ja nishta ne smijem da stavim na kozhu bez preporuke kozmetichara, jer imam jako osjetljivu kozhu... Na pranje lica sapunom ne smijem ni da pomislim. xD

Trenutno koristim Estebel profesionalnu kozmetiku (gel za chishchenje lica, dnevnu i nocjnu kremu) i prija mi.

comment_1844750

Ja slabo koristim te stvari

Jedino aftershave balsam i Niveu/Soleu kada mi se iritira koza na licu a i....drugde :D

Inace ne koristim ni rolove ni dezodoranse vec antiperspirant Ego kremu-ima vrlo prijatan miris koji deluje 24h i sprecava bilo koji neprijatan miris ;)

comment_1844991
Ja imam od L'Occitane regenerator za suvu kosu sa shea butterom, dobar je. Doduse dobila sam ga na poklon, kao firma mislim da su debelo overrated..

jesu. tj, bili su. sad su okej sa cenama - manje-više

machka - ne pričaj da je i beli rafinisani??

e sad sam se razočarala

ako nađeš nerafinisani u nekom lancu, javi, pošto ću verovatno uskoro putovati pa mogu da nam kupim i donesem...

svim muškarcima koji posećuju ovu temu - dobrodošli, onim muškima koji misle da je kozmetika gej i koji pričaju kako to ne koriste itd - vozdra momci idite na blek metal

• Author
comment_1845957

:)

mi smo tako gej.

dodjavola.

E, da li neko zna da li su se pojavili (pod drugim imenom npr) Natura Bel?

Imali su divne neke maske za lice, mnogo sam ih volela. U glavnom kojekakve biljke su trpali u njih.

Domaća kozmetika, nešto su bili i dzaba, 100-200 kinti za masku.

comment_1846226

Imali su oni i dobre kreme, ulja za masazu, sapune sa laticama cvetova i slicne stvari...Pojavilo se ponesto u apotekama, mislim da je slicno pakovanje ali je moguce da je pod drugim nazivom- ali sam videla samo ulja za masazu nista drugo...kad se samo setim kako su im bile dobre one soli za kupanje od kleke...

comment_1848157

dm je kul, danas sam bila na pauzi tamo, imaju odličan asortiman

da li spada u kozmetiku ili ne, tek prošle godine usejah u hotelskoj sauni u cg onu rukavicu za tuširanje

i ne kupih drugu.

u dm-u imaju izbor takav da ne poveruješ!

od super mekane pamučne, do one što ima četku na delu za masiranje :D sad ću da je probam aj' zdra'o

Edited by eileen

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.