Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

захваљујем, цакане сте

• Replies 1.2k
  • Views 59.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ja nisam zainteresovan,i necu poslati pp.

• http://imageshack.us/photo/my-images/39/virginpowder.jpg   Srecom ne mora da narucujem, izvanredan powder, mogu da licno kupim, ima ga u Victorian Gothic shop-u.   i Crni lak za nokte. Ne po

• @Kokopelli: jbt ladno neko nije video da je fejk? pa jeftiniji je od MAC amerika a navodno uvoze iz Nemacke gde je 50% skuplje Takodje ni jedan od onih proizvoda ne mozes da nadjes na oficijalnom sa

јеси ли Црногорка? :bigblue:

шта не

све се рачуна

Курузе, јел' то неки нови фетиш? :haha:

• 3 months later...

Jel videla mozda neka od vas ovu marku proizvoda za suncanje? Ne uspeva mi da nadjem a ima je kod nas :(

8005283001197.jpg

• 1 month later...

E, sad meni treba nešto za masnice :haha:

Neki mnogo dobar puder, neće ovo čudo tako kako da se prekrije

Probala sam sve i svašta od tih krema, al' ne prolaze već dve nedelje :(

Mačka mi reče da je aloe vera gel konza, a da Lioton i Hepatrombin ne pomažu ič (potvrđujem).

Ma ne pomaže ništa :( Valjda će da prođe, kažu da ne bi trebalo duže od tri nedelje da traje modrica, kakva god bila

Al' moram nečim da je prekrijem dok se ne skloni :D

Jesam, to mi je sestra dala da mažem. Ne pomaže, jedino bi led bio od koristi, al' odmah kad sam se ubila :D

Imaš neki puder da preporučiš (da prekrečim to :haha:)?

@Truli

Šta ću kad volem :D

I meni nekad budu očukane noge posle MTB-a po šumama..

Puder stavim tečni koji imam, pa preko njega MaxFactor Cream Puff. Bude bolje, ali nije to to. Em dok pogodiš nijansu, em dok ublažiš ivice napuderisanog, em koža posle par sati dosta upije.. Nosi pantalone :P

Imam isti taj :D

Au majku mu, mora nešto da uspe, probaću korektor+tečni+taj cream puff+čarape, valjda će dobro da bude :haha:

A da uzmem neki svetliji pa preko moju nijansu?

E da, čarape dosta pomognu preko pudera i čuda :) Uzmi svetlo braon čarape (ako nisi bleđana mjetalka).

Nisam, ciganče sam :) Zato i kontam da ne bi trebalo da je problem sredim to. Mada, trebaće mi 50 slojeva svega i svačega, prilično sam unakažena :D

Ma jok, poenta je samo da pogodis boje koje neutralisu tu koje je modrica. Imas i na YT tutorijale. Znaci za zelenu nesto crveno pa preko jak puder, za ljubicasto zuto, za crveno zeleno, plavo narandzasto i sl :)

Ima u DMu da se kupe ti korektori u bojama koje spominje MV. Makar je bilo prije par dana, da l od Essence... ne mogu da se sjetim. U svakom slucaju, trazis korektor u boji koja ce neutralisati boju modrice.

• 2 years later...

nemamo temu za sminku :o

aj ovde cu- merkam ovih dana nyx highlighter, onaj belkasti, da nije neka koristila?

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.