Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2009.06.17. *Beogradska arena, Beograd* Slipknot / Killswitch Engage / Hetera

Featured Replies

comment_1945405

Karta kupljena, parter! Da nekim slucajem nema neko iz Gornjeg Milanovca ili Cacka da ide na cert?!

• 3 weeks later...
  • Replies 663
  • Views 80.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jeste, i onda Hetera pocne u pola 8? Je l' si to nasao na guglu? Ili si shvatio svoji superiornim IQom? Ili je trebalo svih par hiljada ljudi da dodje na yumetal sat pre pocetka da vidi?   Da si ti

• streetspirit
    streetspirit

Po cenu da me banuju..momce/devojko, sta god da si..ti si retard

• imas na prethodnim stranama

comment_1963769
Ni Maideni ni Queen+Paul Rodgers nisu rasprodali Arenu, tako da, bez brige... Nivo 400 (onaj viši nivo tribina) čak nije ni pušten u prodaju.

Ovo se održava u Areni samo zato što je koncertna agencija Arene organizator, da bilo ko drugi organizuje, verovatno bi bilo u Hali sportova, eventualno na Tašu, a možda i u SKC-u (bašti recimo). ;)

jos samo da njihova produkcija moze da udje na te objekte...

comment_1967945

hmmm neznam da li je vredno ici na ovo... mislim slusao sam SlipKnoT nesto malo... ali isao bih zato sto je u areni, zbog atmosfere i tako... mozda na kraju i odem... ipak "najoriginalniji" metal bend danasnjice se bas ne propusta HAHAHAHAHA!!! ako budem imao pare i ortak bude hteo da ide, idem i ja u fan pit xD

comment_1968053
hmmm neznam da li je vredno ici na ovo... mislim slusao sam SlipKnoT nesto malo... ali isao bih zato sto je u areni, zbog atmosfere i tako... mozda na kraju i odem... ipak "najoriginalniji" metal bend danasnjice se bas ne propusta HAHAHAHAHA!!! ako budem imao pare i ortak bude hteo da ide, idem i ja u fan pit xD

S obzirom na to koje bendova voliš (zaključih po postovima na temama tih bedova, a sad sam pogledao i profil), pre bih ti preporučio onaj koncert koji je dan ranije. :da::pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.