Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.2k
  • Views 197.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 2 weeks later...
  • Author
comment_1984532
Reč je o britanskom projektu „The Uniform Project“ koji je dokazao svim kupoholičarkama da dobar ukus u odevanju nema nikakve veze sa mnogo odeće. Tačnije, jedna djevojka je došla na ideju da dokaže kako tokom čitave godine može da nosi jednu istu haljinu i da svakog dana i u svakoj prilici izgleda odlično. Naravno, u tome joj pomaže mašta i mnogi modni detalji, kao što su šeširi, čarape u raznim bojama i slične stvari. Mi smo sa njihovog sajta preuzeli nekoliko fotografija iz maja meseca, kada je čitava ova priča i počela..

haljina-x.jpg

Ahahah kakav trip!!!

comment_1984543

ma odlicna joj je ideja, samo druga i cetvrta kombinacija su mi uzasne! nikad nisam kapirala foru carapa u nekoj drecavoj boji na crno-belu kombinaciju... grozno! a evo, ova prva je bas slatka jer ima jos crvenih detalja.

u svakom slucaju respect za ideju. :da:

comment_1985078
Meni su oduvek bile simpaticne te carape sto idu iznad kolena,ali samo u ovoj fori. Nikako drecave :)

lepa devojka, lepa haljinica.

ja sam pocela nesto malo da sijem (uz majcinu pomoc). danas sam skrojila jednu majicu bez rukava, videcemo sta ce da ispadne, mada mi vec deluje presiroko :no:

• 1 month later...
comment_2024346

zavisi sta. majce definitivno, one kineske uglavnom iritiraju kozu, barem meni. 'lone imaju malo normalniji oblik, uglavnom kod kineza ne mogu da se nadju one skroz uske, ''cigara'' model ili kako se vec zove. o patikama da ne pricamo. mada, ima i kod kinejza da se nadje nesto dobro, samo treba iskopati. sve dolazi iz kine :D

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.