Jump to content

Odeća


Zen

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
Reč je o britanskom projektu „The Uniform Project“ koji je dokazao svim kupoholičarkama da dobar ukus u odevanju nema nikakve veze sa mnogo odeće. Tačnije, jedna djevojka je došla na ideju da dokaže kako tokom čitave godine može da nosi jednu istu haljinu i da svakog dana i u svakoj prilici izgleda odlično. Naravno, u tome joj pomaže mašta i mnogi modni detalji, kao što su šeširi, čarape u raznim bojama i slične stvari. Mi smo sa njihovog sajta preuzeli nekoliko fotografija iz maja meseca, kada je čitava ova priča i počela..

 

haljina-x.jpg

 

Ahahah kakav trip!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pre bih rekla "pristojno" nego odlicno mada priznajem da ima bas slatkih kombinacija. Naravno to je samo projekat, ne verujem da bi neko bio stvarno toliko lud ta svaki dan nosi bas isto. Mada neki ljudi koje znam... Hmmmmm....

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma odlicna joj je ideja, samo druga i cetvrta kombinacija su mi uzasne! nikad nisam kapirala foru carapa u nekoj drecavoj boji na crno-belu kombinaciju... grozno! a evo, ova prva je bas slatka jer ima jos crvenih detalja.

u svakom slucaju respect za ideju. :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni su oduvek bile simpaticne te carape sto idu iznad kolena,ali samo u ovoj fori. Nikako drecave :)

lepa devojka, lepa haljinica.

ja sam pocela nesto malo da sijem (uz majcinu pomoc). danas sam skrojila jednu majicu bez rukava, videcemo sta ce da ispadne, mada mi vec deluje presiroko :no:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

zavisi sta. majce definitivno, one kineske uglavnom iritiraju kozu, barem meni. 'lone imaju malo normalniji oblik, uglavnom kod kineza ne mogu da se nadju one skroz uske, ''cigara'' model ili kako se vec zove. o patikama da ne pricamo. mada, ima i kod kinejza da se nadje nesto dobro, samo treba iskopati. sve dolazi iz kine :D

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...