Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 171
  • Views 16.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1916910
Danas je postalo kul pljuvati po legendarnim bendovima.. obozavam takve likove, al bez zajebancije :pivopije:

:rolleyes:

Da li moram da naglašavam reč MENI? Meni je sranje, nekome je odlično. Isto kao što su neki bendovi koje ja volim vama sranje.

Edited by Brynhildr...

comment_1916941
Danas je postalo kul pljuvati po legendarnim bendovima.. obozavam takve likove, al bez zajebancije :pivopije:

Au boze ko da si dete. "Neko dira moje heroje, kako smeju. smrc"

Alo bre chovece, niko nedira tvoje heroje i idole nego muziku koju prave. Ako im se nesvidja njihova muzika imaju sa punim pravo to da kazu, a josh ako su legende neke scene onda treba i josh jace da hejtuju to delo.

Ovo nema veze sa Beheritom jel album josh nisam poslusao.

comment_1916954
:rolleyes:

Da li moram da naglašavam reč MENI? Meni je sranje, nekome je odlično. Isto kao što su neki bendovi koje ja volim vama sranje.

Boli mene dupe jel TEBI nesto sranje. Imas fino teme posvecene bendovima koje volis, pa se tamo zanimaj umjesto sto jedan legendarni bend nazivas tako kako nazivas.

@Lunar

Au boze ko da si dete. "Neko dira moje heroje, kako smeju. smrc"

Alo bre chovece, niko nedira tvoje heroje i idole nego muziku koju prave. Ako im se nesvidja njihova muzika imaju sa punim pravo to da kazu, a josh ako su legende neke scene onda treba i josh jace da hejtuju to delo.

Ovo nema veze sa Beheritom jel album josh nisam poslusao.

Ne pricaj gluposti, i nauci vec jednom da se 'ne dira' i sl. pise odvojeno.

Edited by morbid god

comment_1916992

Preslušah... Ajd nije baš toliko govno, ima i gorih. Ali u suštini - ne volim ja baš toliku sirovinu.

Pimeyden Henki i Pagan Moon još mogu i nekako proći, a Suck my blood i Destroyer... užas. Blago rečeno. :D

Vokal mi ne leži nikako, između ostalog. Šta ja znam, nije ovo za mene. Fair enough? :mrgreen:

comment_1917132

Sto se mene tice trebao je da pocne album od Pimeyden Henki... sve ove prethodne su teski sablon.

Beherit je legenda i institucija sam po sebi, sto opet ne znaci da treba automatski da se svidja svima koji slusaju ekstremni metal.

Ovo je moje licno misljenje, uz maksimalno postovanje ukusa i stavova ostalih koji su na ovom forumu.