Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 906
  • Views 44.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Wolf child
    Wolf child

evo vam nakita :bigblue:

• MissionVao
    MissionVao

Oni poziraju al si zato ti totalno u astralnom vampirizmu

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Naravno da jeste.Na vampire se lozis kada imas 12 godina.Ali definitivno platan nema sta da ti prigovara,on ima 100 godina a jos uvek nosi majice sa Ce Gevarom.

comment_2154016

Mislim da sam ga uzela kod Late (onaj lik kod SKCa) i osim sto je simpa uzasno grebe jer je pozadi ravan + ima 'rov' da bi imao manje srebra pa je to trebalo isturpijati... Kazem mislila sam da je taj al eto mutna je bila slika :zeleni:

comment_2154062

Nema to veze, svi manje vise nabavljaju na Tajlandu i sl. Npr isti prsten iz Firence sam videla isto kod Late :da:

Naravno ako kupujes neki home made u filigranskoj radnji sanse su da nije s Tajlanda :lol:

Edited by MissionVao

• 4 weeks later...
comment_2174294

Gde u bg-u, osim ispred skc-a, mogu da se nabave neke dobre rock narukvice, prstenje,... (lanci i katanci)? :rockdevil:

U feliksu nema bas neki izbor

comment_2174437

Gde u bg-u, osim ispred skc-a, mogu da se nabave neke dobre rock narukvice, prstenje,... (lanci i katanci)? :rockdevil:

U feliksu nema bas neki izbor

Smejaćeš se ali... rock narukvica lanaca i katanaca možeš nać' u Balkanskoj ulici, na ćošku sa Admirala Geprata ja mislim, kod starog zanatlije kožara :D

comment_2174600

@Chui: ne znam da li je dovoljno troo da mu to ne smeta al kod tog kozara sve uzasno smrdi. Pre par godina je nekoliko nas kupovalo tipa ogrlice s bodljama i sl sranja i bukvalno ne mozes nositi koliko zaudara :haha: A i loseg je kvaliteta, izgleda kao da ce se raspasti.

comment_2174924

требо си да их питаш да л' у бутику имају огледало! тамо вероватно имају и оне џемперчиће за стојка, у ведрим нијансама.

само мораш да се сакријеш иза џака с песком, да не репрезентујеш саламар продавач'ци. одма.

comment_2174931

UDNAUMAogrlicaemajlbakar1.jpg

Jako sam zahtevna shto se tiche ogrlica. retko ih nosim i bash volim da oslikavaju mene. Zato ne volim da mi se za rodjendane poklanjaju ogrlice (kao i donji vesh), jer ljudi veoma retko pogode moj ukus. Ovako neshto, kao gore na slici, bi mozda doshlo u obzir. Mada, duzina mi se ne svidja, a i lanac bih zamenila nechim drugim. Ali mi se dopada kombinacija boja.

Edited by angels deserve to die

• 1 year later...
comment_2380438

JP4416.JPG

ovakav jedan sam nosila dosta dugo na desnoj mindjusi, nosila sam samo to od nakita, pa su mi ga ukrali u budimpesti pre 2 godine, i nikad ga necu prezaliti, sto zato sto je bio poklon, sto sto je lep simbol... Sad nigde ne mogu da ga nadjem, pa ako neko vidi dje ima da se kupi, bila bih mu zahvalna da me obvesti...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.