September 5, 200519 yr comment_896410 E ljudi, jel' ste culi ove dve nove pesme. Ima da se nadje na netu. Hypocrite su svirali i nama u Budimpesti... Druga je Twizted Transistor. Vidim da i nju sviraju na turneji (a nama je nisu odsvirali ...mozda i zato sto su madjari onako losa publika...). anyway, obe pesme su odlicne. Daleko bolje od svih pesama sa poslednjeg albuma (sto i nije previse tesko). narocito je djj kad u hypocrite kaze "your messiah was never mine" na 2:45 u pesmi a evo ga i link http://kornzone.pl/ pa skinite! Edited September 5, 200519 yr by Freak Kitchen
September 5, 200519 yr comment_896437 Glavna tema u "Hypocrite" je ukradena iz "Hajdemo u planine" od Bijelog Dugmeta. Ko ima sluha provalice o cemu pricam ko nema tripovace se kako je dobra i originalna tema!
September 5, 200519 yr comment_896710 a ko razmisli malo bolje skapirace da to nije originalna pesma od Bjelog Dugmeta, nego je i Brega to blago meni pokrao.....
September 6, 200519 yr comment_897344 kako kaze brega: "bolje da lici na nesto nego da ne lici ni na sta"
September 7, 200519 yr comment_898346 According to an Italian fan, in a recent interview at Coca Cola Live @ MTV, more news has emerged regarding KoRn's new album release date. It was announced in the interview that the as-yet untitled CD will be released on Tuesday, November 22nd here in the states. If you will remember, Jonathan said a few weeks back on Korn Korner that the CD will come out in November, so this backs up his previous statement. www.nork.co.sr www.outofmelody.cjb.net
September 8, 200519 yr comment_899956 mhm, svirali su Hypocrite i vecheras u sofiji... al je organizacija bila losha... bbuuuuhh/.... i josh neshto novo ima. al ne znam kako se zove Edited September 8, 200519 yr by kombutcha_mushroom
September 17, 200519 yr comment_907878 ovakva majca... OffTopic Azzo, opasno zbunjujesh jednu muvu u mojoj sobi.... (aj' zbuni i ovog jednog komarca, poslednje ti preobuke, da me ne ujeda vishe...) jap, jap, jaaap....samo sto bi trabalo da bude TOUR 2005...
September 17, 200519 yr comment_907882 According to an Italian fan, in a recent interview at Coca Cola Live @ MTV, more news has emerged regarding KoRn's new album release date. It was announced in the interview that the as-yet untitled CD will be released on Tuesday, November 22nd here in the states. If you will remember, Jonathan said a few weeks back on Korn Korner that the CD will come out in November, so this backs up his previous statement. www.nork.co.sr www.outofmelody.cjb.net e bas da vidim na sta ce to da lici?!?!
September 27, 200519 yr comment_911412 Glavna tema u "Hypocrite" je ukradena iz "Hajdemo u planine" od Bijelog Dugmeta. Ko ima sluha provalice o cemu pricam ko nema tripovace se kako je dobra i originalna tema! LAJ-LA-LA LAJ-LA OPSA-OPSA LAJ-LA Šalala pesma,ali kao i mnoge Nu pesme-stvar produkcije Utripuješ se da je agresivna a ono RIF iz hora kolibri!
October 8, 200519 yr comment_920750 slike iz novog korn spota. LINK po svemu sudeci, ovo je najbolji korn video ikada!!!
October 9, 200519 yr comment_921027 Snoop Dawg je moj nigga... fo shizzle my nizzle nigga... Peace! I Usher takoDZeR...
October 10, 200519 yr comment_922342 I Usher takoDZeR... mislis Jashar?? btw ne volim spundoga ali ovaj spot mi stvarno izgleda kao do jaja ideja