Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ne želim da se menjam, hoću da rokam dok mogu, jer život svakog trenutka može da se prekine, a jednom će se svakako prekinuti. :rockdevil:

Ма лепо је све то...али како да рокаш, када немаш свој бенд?

Грбаве танге се не рачунају...

• Replies 252
  • Views 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jedini razlog zbog kog bi se mozda vratila u srednju nije ni skola ni drustvo, nego kevina kuhinja. Sad nisam kuci i moram da kuvam sama, tj. polako ucim :).

• Author

Prilicno me iznervira kad neko kaze "slusao sam metal na pocetku srednje, sad sam ga prevazisao"... :mad: :mad: :mad::angry: :angry: :angry:

Ekonomski najbolji smer sto se tice riba

26 devojaka i 8 muskaraca...

Denny gay-u :P:)

Medicinski smerovi su najbolji sto se devojaka tice,uglavnom su zenska odeljenja.Kod mene su sve devojke,nas 33.

• Author
Jedini razlog zbog kog bi se mozda vratila u srednju nije ni skola ni drustvo, nego kevina kuhinja. Sad nisam kuci i moram da kuvam sama, tj. polako ucim :) .

Kao, menza? :smile:

Ja bih se vratio u osnovnu zbog babine kuhinje, zato sto mi sada kuva keva i pojma nema. :)

Edited by Ash

Ma kad bih mogao jos 4 godine da se vratim u gimnaziju (sa istim drustvom i profesorima) pa posle i da zivim narednih 30-40 u najgoroj bedi i siromastvu, prihvatam

meni baba i danas sprema,svako jutro mi donosi pecivo u sobu,jutros mi donela koka kolu.puna je iznenadjenja i mnogo je gotivim.obozavam kad mi keva radi prvu smenu,kad radi drugu moram sam da ustajem i spremam da zderem

Ne volim menzu, pre cu sama sebi da napravim splacine nego da jedem tudje :da: .

Mada umem i ja nesto da spremim :).

Edited by Night's Blood

• Author

Nisu splacine, dobra je hrana. Boze, sto ste vi rumljani razmazeni :)

Nisu splacine, dobra je hrana. Boze, sto ste vi rumljani razmazeni :)

Pa mora neko i to :).

Jednom sam liku rekla "sisaj palac". Meni je to bilo kul, al drugarica je rekla da je to po difoltu blam. Damn!

A jednom se nisam odazvala na vikanje nekih decaka, opakih, naslonjenih na ogradu. Klosarijada. Znate kako je zenskoj osobi u Tesli, ovca medj vucima. A onda su oni razjareni poceli grubo da se sale, nazivajuci me gaborom. Okrenula sam se i odbrusila da moja mama kaze da sam ja najlepsa na svetu!

:blink:

I've just pwned myself again... :huh:

Damn! :mellow:

Jednom sam liku rekla "sisaj palac". Meni je to bilo kul, al drugarica je rekla da je to po difoltu blam. Damn!

A jednom se nisam odazvala na vikanje nekih decaka, opakih, naslonjenih na ogradu. Klosarijada. Znate kako je zenskoj osobi u Tesli, ovca medj vucima. A onda su oni razjareni poceli grubo da se sale, nazivajuci me gaborom. Okrenula sam se i odbrusila da moja mama kaze da sam ja najlepsa na svetu!

:blink:

I've just pwned myself again... :huh:

Damn! :mellow:

Go, girl go!!!

:da::bigblue:

Medicinski smerovi su najbolji sto se devojaka tice,uglavnom su zenska odeljenja.Kod mene su sve devojke,nas 33.

ja sam farmaceutski smer, imam 32 drugarice i 1 druga :rockdevil:

nas muskih je bilo 9...i 20 zenskih...barem polovina zenskih je mogla da prodje i kao musko...

Ja kad bih krenuo da pisem napisao bih bibliju.

gde si isao?na bogosloviju?

Ja bio društveni, bilo nas trojica u razredu :rockdevil:

nas muskih je bilo 9...i 20 zenskih...barem polovina zenskih je mogla da prodje i kao musko...

kod mene isto 9 mushkih, ali 21 zenska, mada jedan lik moze slobodno da prodje kao zensko.

Pih!

4 devojke + ja nedefinisana + 24 decaka + Tupi

I to je bilo zensko odeljenje.

:)

Mi smo super za jedno društveno odeljenje. Inače ih ima mnogo manje. Sećam se generacije '87. u jednom odeljenju bilo 30-ak devojaka i jedan dečko, koji je imao dugu kosu. :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.