Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.5k
  • Views 414k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1130197

Prvi DA,mada je maska bila malo lepsa i ne oko cele glave,ali to je to.

Drugi ako je bio - nije s tom maskom.

Neka maska bez previse dodataka, kozna, crna...Jedan od likova s kratkom kosom...Moguce da je nova maska, nije mi preterano poznata...

comment_1130217

da ali rekla je "jedan lik sa GAS MASKOM i jedan lik sa KOZNOM MASKOM SA BODLJAMA" tako da je definitivno mislila na Sida i 133MHZ... a ne na jednu osobu... to shto Sid vishe nenosi gas masku nije revelantno u ovom sluchaju

comment_1130407

haha sado-mazo maska a nije sa bodljama... tehnichki moze da eliminishemo 133Mhz, clowna, joeya i mozda corey-a... verovatno i micka... sida vetj jesmo... tako da je il prasac, il jim the jester... verujem da je u pitanju #4... medo raduj se...

comment_1130410

kolko ja poznajem njega (a ne znam ga uopste), sve se nesto mislim da mu zesce puca kurac da se vozi u konvoju MTV/holivud debila - zapravo niko od njih mi ne deluje u tom fazonu a Dzimica ponajmanje icon_smile.gif

ako mene pitash, najverovatnije je nashe drago zmajche neshto u3povalo i najbolje da ne komentarishemo dok ne vidimo te slike

comment_1130480
' date='16. 5. 2006, 02:11'] kolko ja poznajem njega (a ne znam ga uopste), sve se nesto mislim da mu zesce puca kurac da se vozi u konvoju MTV/holivud debila - zapravo niko od njih mi ne deluje u tom fazonu a Dzimica ponajmanje icon_smile.gif

ako mene pitash, najverovatnije je nashe drago zmajche neshto u3povalo i najbolje da ne komentarishemo dok ne vidimo te slike

Volim i ja tebe, ali toliko luda nisam... pivopije.gif

comment_1130529

E,ovako,dal su bili oni iza maski je pitanje...Na snimku glupog Pinka se videlo da su unutra neka 2 tipa sa maskama..Maske su bile one koje sam rekla.Znam samo da su neki (nisam ukapirala ko) hteli da ne znaju ni sami kako jedu govna i kao fazon ubace '3 evil looking cars' u Gumball.Nisu napisali NORMALNA imena vozaca.Ima slika kola, ali su ogromne i ruzne kad se umanje (a i kola su lepsa uzivo)...Prema tome - ZAJEBI! Nije ni bitno.

Ajd uzdravlje pivopije.gif