Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.5k
  • Views 409.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2773233

Ono sto im mogu reci je svaka im cast. Posle gubitka Pola i izbacivanja Dzoija ipak su izdali nesto sto je zanimljivo,eksperimentisuce,dinamicno i mracno. Da,ti Korijevi cleanovi podsecaju sada sve na Stone Sour,ali na nekim pesmama su super legli. Ove bonus pesme su odlicne.

Goodbye je bas lepa,uz If Rain Is What You Want je jedno od zanimljivih eksperimentisucih pesama. Killpop mi je bas sladunjava i cudna,a Devil In I mi je najgora pesma,bas prosta,nezanimljiva.

Sarcastrophe,Lech rasturacine,Skeptic ima lepo uklopljene melodicne rifove. The Negative One,Nomadic,The One That Kills The Least,Aov imaju svoje zanimljive delove,alinesto je trebalo skratiti,nesto izbaciti,ti neki Korijevi cleanovi bas ublaze pesmu koja je krenula guzoudaracki.

ALI CUSTER! POBEDA! Jbt,skoro nije izaslo nesto surovo,nabijeno,bolesno i skroz da te nalozi kao ova pesma,a totalno je hibrid IOWE i Slipknot albuma. :D

Elem,bolje od All Hope Is Gone,a moguce da ce da se i priblizi Vol 3 rame uz rame.

Edited by HeLLsarma

comment_2773365

"Custer" je tipichna lozana od pesme koju bi pre 10 godina gurali kao prvi singl sa albuma umesto ovih par, ispostavilo se, limunada (u odnosu na ovu pesmu).

Jebem ga, ochigledno nemam vishe strpljenja za njih, nije mi bog zna kakav album. Mnogo mi vece lozenje ovaj novi "Soilwork" EP.

comment_2773514

Па ложачки , јашта, не слушам их због прогресивно-мелодичких рифова и поезије високог калибра већ због те чисте мамојебачке агресивне ложане. :D

comment_2773549

Ja sam već posle par slušanja otkinuo na album, nisam bio ni upola ovako naložen kada je izašao All hope is gone. :rockdevil: If rain is what you want je stvarno da se čovek naježi, jedna od najdirljivijih Slipknot pesama do sada. Nomadic ima fenomenalan refren, AOV takođe, a Custer je svakako ložačka prezabavna stvar, samo se nadam da neće brzo da me smori. :haha: Ovo će još mnogo da se vrti. :da:

comment_2773703

Ova Custer baš slaba, bukvalno možeš da pogađaš šta će sledeće da urade, kad će brejk, kad će Kori da šapuće, a kad će da vrišti. Razumem da napraviš omaž sam sebi, ali ovo je baš predvidljivo. Ostatak albuma ima zanimljivih trenutaka mada generalno nije ništa posebno.