15 hours ago15 hr comment_3125403 Jbt,tuga da više ovde ne postoji nijedno dvorište gde bi leti mogli da se organizuju koncerti... Report
14 hours ago14 hr comment_3125406 bice kul ovo, mozda uspem i na black country, new road da stignem :D meni je generalno SKC Baza vrh mesto za underground metal, onaj Vigljos je bio do jaja. samo sto je lik sto drzi prilican drkos i mnogo para trazi za prostor, koji pritom nema ni svoje ozvucenje ni svetla, inace bi vise tamo radio. ali posto je mrtva sezona i mozda sto me vec zna jer mi sin trenira ono pentranje po stenama tamo kod njih, uspeo sam da mu spustim cenu sad. svakako bolje nego Fest sredinom avgusta, mislim da bi 25 ljudi doslo. Report
12 hours ago12 hr comment_3125409 najlepse mesto, odrastao tamo uz nightshift, ben hur, fuzzbox, ali nece pederi rusi i generalno pederi metalci da dolaze u zemun. Report
5 hours ago5 hr comment_3125410 7 hours ago, Grobodan said:Pravda za FestNajbolja rokerska rupa ikadApsolutno.Nikad loš koncert tamo nisam gledao. Report
3 hours ago3 hr comment_3125413 Ima draž Fest, definitivno, dobar i zvuk bude, mislim da mi nikada nije bio loš, bar kad sam ja bio, kul mi je što ne moram kroz BG da prolazim do tamo :D Report
3 hours ago3 hr comment_3125414 Draga je rupa Fest. Malo sam se puta tamo napio u Zemunskom parku i ostajao da spavam na klupi. Mada mislim da je i onaj gazda Branko Jensen smradina, za razliku od njegovog dobrog sad već dugo pokojnog burazera. Šteta što je vajb kluba sve više kao za Divlje Jagode ili tako neka Jelen pivo priča. Report