Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 516
  • Views 59.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kako si se to transportovao u 2003 godinu ,hoću i ja

• Ma daj šta pričaš. Division Bell i Final Cut i Obscured By Clouds su ti svi genijalni? Možda ako si die hard fan. Ja volim Floyde i znam sve od a-š i slušam ako izuzmeš prvi, uglavnom tri-četri albuma

comment_6047

varda,sreco moja ,gde me nadje....za ovu temu imas kafu od mene....zeppelini su jedna od najboljih grupa ikada....evo,bas ih upravo sludam...communication breakdown,it;s always the same,havin' a nervous breakdown,drives me insane..... icon_smile.gif

comment_6051

Ccc,kako mozes da postavis takvo pitanje kada znas da sam ja na forumu? icon_smile.gif

Ogledalce,nesto mi je pesma poznata...Mozda zbog popularne torbe u okvirima nase skolice...Malo su mi se razmazala slova posto sam je prala...

Evo,ja priznajem da je Varda uticala na mene i da sam zahvaljujuci njoj zakoracila u carstvo Zeppelina...

I to je zaista jedan od najboljih bendova svih vremena,savrseno uklopljenih pesama...Volim ih!

P.S. - Varda...Nije mi jasno sto si postavila ovu temu kada znas da mogu da postiram i o raznim "zenskim dozivljajima" (uuu,ovo je bilo lose) uz Page-ov glas... icon_smile.gif

comment_6053

LED ZEPPELIN KICK ASS!!!!! icon_biggrin.gificon_wink.gificon_cool.gif

Stvarno jedan od najboljih bendova ikad! Licno obozavam prva cetiri albuma dok su mi ostali malo manje interesantniji mada su i oni just okay! Nema potrebe da pisem vise, zna se da su najbolji i da ih ja obozavam!

comment_6064

I ja uglavnom imam the best of cedejeve,a od mp3-eva dosta stvari,ali bih izvojila baby I'm gonna leave you koja me redovno pogodi,ma koliko puta da je slusam..I sva sto je izdvojio Demonic Alliance ,mada ludim i uz Dazed&confused posle 3:29 min kad pocinje bluzzz invazija icon_biggrin.gificon_smile.gificon_smile.gif

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
comment_65863

Stairway to heaven je revolucionarna,kultna pesma....nesto sto je bukvalno obelezilo ovaj vek...sinonim za hard rock kulturu...ali,da,zeppelin ima mnooogo dobrih pesama,mozda cak i boljih od pomenute...ja volim"communication breakdown" i "thank you"....

• 7 months later...
comment_148393

Malo da vratim ovu temu naprijed:

Zeppelin su svakako odlican bend, ali ja ih nisam slusao nekih mozda godinu dana, jednostavno nemam zivaca, ali cu pokusati... Omiljene pjesme: Bring It On Home (jes' da su je ukrali) i Gallows Pole.

I jos bih ovo htio da pitam (mislim da nije nigdje otvoren Robert Plant topic, ako jeste izvinjavam se), sta mislite o njegovom solo albumu Dreamland iz 2002? Trudio se bas da postigne Zep feeling, ali meni se album i ne svidja nesto, mada, slusao sam svega nekih 5-6 puta, dacu mu jos sanse...

comment_148433

ajd sad da vas vidim...ono su po meni apsolutno najbolji...jos kad pocnem da pustam sve one silne ploce...jooooj...

ala ce biti uzivanja...

ima li ovde nekoga ko njih voli...

chuj ne voli zeppeline... genijalni... na II mjestu moje rock and roll liste svih vremena. odmah iza floyda...

najbolja rock pjesma: stairway to heaven... genijalno!

• 5 months later...