Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 405
  • Views 38.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za retke koji čitaju ovu temu, evo još malo emocija mojih vezano za (za mene) najbolji album --- Chimeru...       Veoma mi je žao što je jedna tako jaka pesma kao što je No Guidelines tako nekako

• truliandedzombileš!
    truliandedzombileš!

• Sad sam razocaran necu ni da ga skidam.

comment_1019380

Evo, da se pohvalim skinuh album sa DC++-a!

Jebem ti internet album se jos nije ni pojavio u Evropi, a ima ga bar deset likova! laugh.gif

Elem, album je jako dobar (posle par slusanja), drugaciji od prethodna dva, ali nosi slicnu atmosferu kao II=I, ali je mnogo melodicniji!

Prog elementi sveprisutni, mozda malo naporan album (ko ga preslusa celog odjedared - svaka mu cast), pevac je extra!

Sve u svemu:

1. Extension

2. Chimera

3. II=I

icon_rockdevil.gif

EDIT: Maznuli su rif iz Red oceana Acid Raina, tj. ritmika je identicna, ali je melodijski deo izmenjen u rifu na tridesetoj sekundi pesme Going under!

Nisam znao da nas slusaju i u Svedskoj! icon_smile.gificon_biggrin.gif

Edited by Acid Rain

• 3 weeks later...
  • Author
comment_1041581

Pisacu i ja pohvalnu, ali ne bas toliko sjajnu. Album je cool, i vise od toga, ali hej - Arch Angel, Crescendo..., Extension... ?!! Ne moze jace od toga, iako se oseca potencijal za dosta slusanja i proucavanja.

comment_1051190

Remek djelo nam je podarila Andromeda sa albumom "Chimera"! Ovaj bend zasluzuje sve pohvale, a pored Reinholdz-a, koji je sasvim sigurno jedan od najboljih gitarista danasnjice, posebno sam impresioniran sa bubnjarem, Thomas Lejon-om. Nevjerovatan tip, a samouk je. Basista je odigrao veoma znacajnu ulogu, pa ce te ga cuti tokom cijelog trajanja albuma, a tome je doprinijela i prikladna produkcija. Ne volim da izdvajam neku pjesmu jer su sve super, pa preporucujem svima koji vole Progressive Metal da ovo izdanje obavezno nabave. Naravno, prisutna je velika kolicina tehnicke svirke, pa je potrebno ovaj album preslusavati vise puta pazljivo kako bi stekli pravi dojam o istom.

• 2 months later...
comment_1142993
Izvrstan album! Uzivancija za slushanje. Ovaj bend je bolji od albuma do albuma imho

naj pesme.. Periscope, Going Under, Cage Of Me, Blink Of An Eye

Jbm li ga, stvarno je u pitanju jako dobar album, i pesme koje si pomenuo jesu fenomenalne ali ipak se ne bih slozio da Andromeda iz albuma u album biva sve bolja - "Chimera" je bolja od "II=I" ali ne i od "Extension Of The Wish" i to je to pivopije.gif

• 4 weeks later...
  • 1 month later...