Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2414649

a ima li neko ideju kako da ovaj sporet izgleda , pa , manje ruzno :D

dobila sam ga takvog, riban je i pran i sve redom, ali je ostao tako osugavljen :/

http://desmond.image....jpg&res=medium

Probaj da ostavis dugo (ceo dan minimalno) da se natopi vodom i nekom hemijom, neki deterdzent za sudje. Teska zagoretina se provereno dobro skida sonom kiselinom, mozda da ostavis kiselinu ceo dan na toj povrsini i da onda oribas, ali ako je korodirana i ako se skinuo taj zastitni sloj emajl sta vec mozda bolje ne.

Mislim da ces imati neko poboljsanje tako ali ne preterano ostace taj smedji krug.

• Replies 1.8k
  • Views 76.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• rucni rad mog dragog a na drugoj strani sobe je isto handmade shoji mislim da sam kacila vec slike.

• Kokopelli
    Kokopelli

Btw, evo i moje mini terase. Imamo dvije u ovom stanu ali su nekako obije beskorisne. Ova je kao malo veca pa smo odlucili da je iskoristimo koliko-toliko, a druga je predvidjena za susenje vesa i sl.

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

restaurirah neku komodicu. Nije neki Luj trijesosmi, ali je puno drvo.Sluzilo za alat, bilo ogavno belo, nelakirano.

comment_2414652

stvar koja cisti najgrdje stvari je,verovali ili ne je koka kola,sa dodatkom soli...sve sto ne moze da se ocisti,polije se kokakolom,doda se so,malo odstoji i kasnije se samo prevuce krpom...ovo cudo recimo,ubija kamenac,kada blista...za sve je pogodno...

comment_2414670

stvar koja cisti najgrdje stvari je,verovali ili ne je koka kola,sa dodatkom soli...sve sto ne moze da se ocisti,polije se kokakolom,doda se so,malo odstoji i kasnije se samo prevuce krpom...ovo cudo recimo,ubija kamenac,kada blista...za sve je pogodno...

dobar savet, treba probati, samo mislim da kokaakola (dugouzlazni) nije bas dovoljno arkor za tu vrstu prljavstine

• Author
comment_2417195

Joj drkanja s nalepnicama, nisam ti ja za to, muke iz detinjstava sa albumima i slicicama strumpfova....

Zna li neko gde mogu da kupim 1 (jednu) fioku od ratana? Onu manju?

11678268_1.jpg

cekam subotu da probam na Najlonu.. budzim neki custom nocni stocic pa bi mi ta jedna bas odgovarala, ovi uvoznici smaraju.

edit

bem ti izvot ovo postoji! http://www.uvozizkine.com/ :D

svejedno nemaju ono sto trazim...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.