Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.8k
  • Views 76.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• rucni rad mog dragog a na drugoj strani sobe je isto handmade shoji mislim da sam kacila vec slike.

• Kokopelli
    Kokopelli

Btw, evo i moje mini terase. Imamo dvije u ovom stanu ali su nekako obije beskorisne. Ova je kao malo veca pa smo odlucili da je iskoristimo koliko-toliko, a druga je predvidjena za susenje vesa i sl.

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

restaurirah neku komodicu. Nije neki Luj trijesosmi, ali je puno drvo.Sluzilo za alat, bilo ogavno belo, nelakirano.

• Author
comment_2681203

Mwaaaa :wub: kakva divna resenja

@macka

bili ovi iz tendamonta danas, bice plastifikacija do kraja nedelje :D

Inace izgleda da sam se zeznula, sanduk koji imam na terasi nije dovoljno velik da se izvrnem i dremam na terasi, sad razmatramda li da pravim duzu klupu ili da pazarim stolicu za ljuljanje... tezak izbor

comment_2681237

O'ličan pinterest. :da:

Jednog dana, imaću kuću, i u kući ...

https://www.thenatur...m/earthtube.htm

Moj je stari kad je gradio kuću razmišljao o ovako nečem, neki slovenac ga je ložio da to pravi. Nije nikad napravio, uštedeli bi dosta da jeste. Jedino što je poslušao čoveka jeste da napravi što veći bazen za kišnicu, umesto da pravi običan bazen. Tako da sad ispod i oko kuće imam štek ko fremeni s planete arakis, a vodovodu srednji prst :D

comment_2681251

Šta reći, blago tebi, nije ti dosta kuća nego i štek imaš :P

A ima li to iko u Srbiji? Videla sam da ugradjuju termalne pumpe al to ide valjda na izvor vode??

Ja se ložim na ove pasivne cirkulacije, air tubes.

A i ja serem, ko da ću imati kuću u narednih xx godina :(

Dobar je moj stan :)

comment_2681265

Ja bih rekao da ima. Baš taj pasivni sistem, to jest toplotna zmija kako sam čuo da je neko zove. Ima dosta takvih i vrlo sličnih kod nas, samo što se ljudi koji to grade maltene kriju, jer sve što je različito je predmet izrugljivanja ovde.

comment_2681895

Ako ja dobro vidim, ovde je za podlogu kreveta iskorišćeno 8 paleta. Ne znam koje su im cene, al' mislim da se kreću oko 700 kinti, što daje cifru od 5600din, a treba kupiti i lak, farbu, ili šta već... i pride ko zna za šta su korištene, da li su biološki ili hemijski zagađene... a i konačni rezultat ne izgleda preterano seksi. Kapiram da je bolje kupiti dve podloge sa latoflex letvicama i zbudžiti okvir po izboru, bilo daskama, bilo panjevima ili gredama u uglovima, čak i ivericom/medijapanom za okvir... možda malo skuplje izađe, al' mi se više sviđa, a i kvalitetnije je, upotrebljivije, plus ne učlanjuješ se u andergarung mejnstrim.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.