Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 210
  • Views 16.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pa niko da prokomentariše srebrnog medenjaka?   A kad neki tamo Djoković šiša Pepa prase svi bruje o tome, a činjenice su:   da nikad nije osvojio medalju na evropskom prvenstvu da nema trbušnjak

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

• Hail Metal
    Hail Metal

I opet, nije kuja zalud, draga srcu mom

comment_2397592

@Osiris

Ne znam bas ja sam skeptican po pitanju tog momka.

Brat mi trenira altetiku, i otprilike ga niko od njegovih ortaka ne podrrzava jer to sto ima umesto nogu napravljeno je od specijalnih materijala koje omogucavaju mnogo jak start i niveliranje energije po stazi.

Uostalom evo ga i clanak:

http://www.telegraph.co.uk/sport/othersports/athletics/8728707/Is-Oscar-Pistorious-a-sporting-hero-or-a-cheat.html

comment_2397604

Sigurno ce uvek biti skeptika, ali ja nisam pristalica te price. Ipak on nema noge ispod kolena, a te sprave ne verujem da mogu to kompenzovati. Nema misica, nerava, on sigurno ne moze osetiti tu stazu kao ostali. Iako on to radi sigurno vec duzi niz godina, i naucio je da koristi te proteze na pravi nacin, mislim da mu se nema sta zameriti, a i sigurno nikad nece konkurisati za najvise domete (npr, juce je bio poslednji u svojoj grupi)...

• 10 months later...
  • 6 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
comment_2672178

Ma svi se oni krcaju opasno. Meni jos kao malom bio sumnjiv i Karl Luis, ali ipak cenim da je on jedan od zadnjih u tom sportu koji je ostao cist. Svi ovi sto su ga prestigli pucaju se drogama pravo u venu govnaru.

comment_2672227

I za Karl Luisa sam gledao neki dokumentarac, i on je bio na tapetu ali je tada bio heroj kao sad Bolt pa ga nisu dirali, sa druge strane za slican prekrsaj je kaznjen Ben Dzonson . Kad se setim dokumentarca postovacu .

http://www.youtube.com/watch?v=dGiEKeJnmpg

Dokumentarac se zove Bigger stronger faster, preporucujem svima da pogledaju .

• 4 weeks later...
comment_2679744

Najjaca izjava juce : "Onima koji ne znaju padezi i koji se provode na splavovima,Emir pokazuje kako se pravi sportista bori za medalju!" :haha:

Zatim: "Sjajan dan za nas,prvo se radujemo ulasku Emira u finale a zatim i Jeleninom (Isinbajeva) zlatu!!!" :haha:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.