Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Amon Amarath su mo meni uz Death najbolji death metal band. LJudi jednostavno dizu adrenalin do granice divljanja.

• 2 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Views 103.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Deceiver of the gods je fantazija od albuma, mnogo slušaju ljudi trećerazredni sludge i entombedcore pa im se uši sjebale.

• http://www.metalmassacre.com.au/popup_image.php?pID=5513&image=0     I get to see them again, awesome. Nevjerovatni su.

• LetTheMetalFlow
    LetTheMetalFlow

http://www.mediaboom.org/388234-amon-amarth-deceiver-of-the-gods-2013.html

Amon Amarath su mo meni uz Death najbolji death metal band. LJudi jednostavno dizu adrenalin do granice divljanja.

The Avenger---- icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif Mislim da je taj album odlican...Stvarno prze!

• 3 weeks later...

icon_rockdevil.gif To care icon_rockdevil.gif

Edited by Kai Hansen

Amon Amarth je MAMARA!! Nije to neki Death/Black, više je

Viging War Death Metal, a sasvim dovoljno su melodični.

Wanking Horse obozava Amon Amarth! Jedan od jacih svedskih bendova! War death metal bi dobra odrednica bila jer bi uz zvuke Amon Amartha Wanking Horse olako izbio zube stotinama napaljenih klinaca na ovom forumu!

Edited by Wanking Mikica

• 1 month later...

Treba u avgustu da uradim intervju sa njima...cuo sam da je lik neki drkadzija, u pozitivnom smislu naravno... icon_biggrin.gif

upravo su završili novi album. zove se "fate of norns"..

inače vs the world im je mnogo bolji od avengera (makar meni)

Edited by KRANG

ocekujem dosta od novog albuma...predhodni je bio odlican! icon_da.gif

• 1 month later...

Heh, preslusao sam novi, i ono, dosta je u duhu ovog poslednjeg sto mi bas i nije kraj srca. Dobar jeste, ali i dalje Avenger i Once Sent ostaju neprevazidjeni.

My favorite Band! Real fu**ing Death Metal, with Viking influences, yeah, Die for honor, die for glory, die.....DEATH IN FIRE

`bem ga... meni mozda i najlosiji... mada me one peckice strahovito nerviraju... bolji sud kad se pojavi na originalu... inace, pozdravio vas johan hegg sve, a `vju u bv#7 icon_wink.gif

poz

"Crusher" mi je najboljin album deifnitivno ali me "Vs the World" smara :/

Jedva cekam "Fate Of Norns", izlazak 6. septembra.

Bice icon_rockdevil.gif i jos malo icon_rockdevil.gif

čuh novi album, mada me na prvih par slušanja i nije nešto oduševio... gitare su postale nekako previše melodične, bez čvršćih rifova... icon_uhoh.gif okej je zika, ali mislim da mi i neće nešto leći...

Moram se sloziti sa vecinom onih koji su culi album. Moze da se slusa, sve je OK, ali nema nikakvu posebnu upecatljivost koja bi se mogla ocekivati od benda ovakvog renomea. Bora je lepo komentarisao zvuk gitare, nema cvrstine i sve je pomalo jednolicno. Nadamo se nesto boljim izdanjima u buducnosti ... musik19.gif

Jos malo sam slusao , pa mi se utisak ispraznosti ovog albuma cak i pojacao a dodao bih da 8 pesama i trajanje od nepunih 40 minuta govori o tome da su momci reshili da naprave album jer je bilo vreme,a ne zato sto su imali nesto posebno da kazu ... Naravno, album nije sranje ... jednostavno sam ocekivao vise ... videcemo posle malo podrobnijeg slusanja ako budem imao volje i vremena.

Ja imam dosta cudan ukus,meni je Versus the World njihov najbolji album,a svi ga smatraju za najgori,tako da ce se meni mozda ovaj svideti.Videcemo.

Mozda ne lici na vs ali ne lici ni na ostale, sto je lose. Ne kazem da je lose da se menjaju ali odstupanje od onakvih albuma je blasfemija.

ne znam šta je ovo što se pojavilo.. ja čujem da nije finalni mix. nabavio sam album odmah.. ali sad mi nije jasno

btw, mislim da je album fenomenalan! možda i njihov njabolji do sada.

Hmmm...daaaaaa...DEATH IN FIRE!

Super je sto su melodicniji,a opet donekle agresivni!