February 23, 200520 yr comment_710457 Dobra ideja, samo zar ne mislite da bi onda moglo doci do negodovanja Metalikinih anti-fanova i ostale bagre. By the way, ako neko zeli "Hunger" od Metalike neka kaze, album je bruka dobar, samo nisam siguran kada je snimljen. Znam samo da ima 2-3 pesme sa Megadethom.
February 23, 200520 yr comment_710460 Sto se Tributea tice meni je VRH "A Punk Tribute To MetallicA"! Uzasno mi se svidja i kompilacija "Metalliska" gde doduse ima samo Motorbreath od tallice ali ima i Maidena i bla bla bla A Pat Boone i njegov album No More Mr. Nice Guy i obrada Enter Sandmana - to se smejem svaki put kad cujem
February 24, 200520 yr comment_711336 Izrazio si se malo pregrubo u vezi Motorheada...Nisam ni ja njihov fan,ali malo postovanja,please! A ono u vezi Maidena...Stariji bend mozda jesu,ali ne bih sad raspravljala o kvalitetu...Jednostavno,nisu po mom ukusu... ukus i kvalitet TREBA RAZDVOJITI, ko poznaje muziku to moze....megalomanica je samo agresivnija muzicki od mejdna i nista dalje, anyway ostaje fakat da je i megalomanica jedan od najvecih bendova ikad.... inace, za motorhead stojim izA izjave zato shto je bend i po 'ideji' (stavljam u zagradu jerbo je to kvazi-ideja) i muzicki totalno siroV i anti-intelektualan u meri da to pocinje da smeta....s takvom zivotnom filozofijom iz lemijevih textova i djubriste je nedostizan cilj - maloumnost totalna.... Edited February 24, 200520 yr by Blacksunray Verb Delikvent
February 24, 200520 yr comment_711570 Cekaj malo, tekstovi su Lemmyev zivot, price kroz sta je prosao i neka razmisljanja i osvrt na sve to. Sta ocekujes, kakvu filozofiju? Nema sta tu da se filozofira, covek kaze kako jeste i kako on to vidi, to sto je sirovo i nema nekog lickanja, to je njegov stil... to je Rock 'N' Roll...muzika za ljude svene svoje realnosti. Sve je to sex.
February 24, 200520 yr comment_711575 Cekaj malo, tekstovi su Lemmyev zivot, price kroz sta je prosao i neka razmisljanja i osvrt na sve to. Sta ocekujes, kakvu filozofiju? Nema sta tu da se filozofira, covek kaze kako jeste i kako on to vidi, to sto je sirovo i nema nekog lickanja, to je njegov stil... to je Rock 'N' Roll...muzika za ljude svene svoje realnosti. Sve je to <a sex Edited February 24, 200520 yr by Zakk Fade To Black
February 25, 200520 yr comment_712281 Cekaj malo, tekstovi su Lemmyev zivot, price kroz sta je prosao i neka razmisljanja i osvrt na sve to. Sta ocekujes, kakvu filozofiju? Nema sta tu da se filozofira, covek kaze kako jeste i kako on to vidi, to sto je sirovo i nema nekog lickanja, to je njegov stil... to je Rock 'N' Roll...muzika za ljude svene svoje realnosti. Sve je to sex. khkh....ti to ozbiljno.... btw. i to shto bi ti nazvao 'antifilozofijom' je takodje odredjena (glupa) zivotna filozofija.... Edited February 25, 200520 yr by Blacksunray Verb Delikvent
February 25, 200520 yr comment_712515 btw. i to shto bi ti nazvao 'antifilozofijom' je takodje odredjena (glupa) zivotna filozofija.... "Zivotna filozofija" je ipak bolja, odnosno realnija od bilo koje filozofije koja ukljucuje: maceve, zmajeve, ratove zvezda, hobite, Gulivera i ostalu bandu. O tome uopste necu da raspravljam. Vise cenim realno, pa makar se kosilo sa nekim mojim stavovima i verovanjima. Glupo bi bilo reci da je zbog toga necija filozofija glupa.
February 25, 200520 yr comment_712554 Vise cenim realno, pa makar se kosilo sa nekim mojim stavovima i verovanjima. Glupo bi bilo reci da je zbog toga necija filozofija glupa. Upravo...
February 25, 200520 yr comment_713276 Moj omiljeni bootleg je jedan live iz 84e u Holandiji..grad Aarwen tako neshto. Kak'a svirka Ja najvise volim Bay Area Thrashers.
February 26, 200520 yr comment_713291 "Zivotna filozofija" je ipak bolja, odnosno realnija od bilo koje filozofije koja ukljucuje: maceve, zmajeve, ratove zvezda, hobite, Gulivera i ostalu bandu. O tome uopste necu da raspravljam. Vise cenim realno, pa makar se kosilo sa nekim mojim stavovima i verovanjima. Glupo bi bilo reci da je zbog toga necija filozofija glupa. opet je ovde pitanje tvog neshvatanja, ovde nije vazno shta je moja filozofija, nego shta je pogresno, ne znaci da je pogresno jer nije moje, zaR tako shvatas stvari.... a macevi i ratnici, i to je sranje na svoj (drugi) nacin....
February 26, 200520 yr comment_713665 Samo bre nesto filozofiras... Pokusaj da posetis forum religija+ filozofija+shit.Olaksaj dusu
February 26, 200520 yr comment_713689 Samo bre nesto filozofiras... Pokusaj da posetis forum religija+ filozofija+shit.Olaksaj dusu I svi ce biti na dobitku...
February 26, 200520 yr comment_714276 e ljudi aj' da menjamo te bootlege i rare snimke! Ko oce nek' mi se javi na pp i nek' kaze sta ima pa da se menjamo
February 27, 200520 yr comment_714511 Samo bre nesto filozofiras... Pokusaj da posetis forum religija+ filozofija+shit.Olaksaj dusu a, jebi ga, nesto nije za forum zbog duzine....
February 28, 200520 yr comment_716022 Da li je neko sem mene odslusao "Hunger" i sta mislite o kompletnoj stvari?
February 28, 200520 yr comment_716092 E da... Sta mi treba: Live Shit ali video. Ne pitam jel' su 2 DVDa ili je DivX samo da su OBA koncerta tu... Mrzim ih jer ne moze da se naruce samo DVDovi. Moras da narucis ceo komplet sa 3 CD-a i 2 DVDa i to je onda preskupo za moj ukus. Tj sto bih placao 30$ vise kad imam te CDove (i originale i bugare a i mp3 buahahahah). Dakle: Pomagajte ljudi