July 6, 200520 yr comment_843070 Mnogo je zalosno sto su postali takvi.A kako su poceli...IH ! Svaki put kad slusam Seek & Destroy(a slusam ga bar 3 puta dnevno),ne mogu da se nacudim da covek moze iz jedne krajnosti u sasvim drugu. Znaci iz krajnjeg + u krajnji - . Jebi ga... Neverovatno !
July 6, 200520 yr comment_843095 Dakle, evo vam liste laznih 'tallica pesama A time for hate (Kerbdog) Disposession James Hetfield / Britney Spears (So F*cking Crazy) The serenade of fire Zoom pod Enter sandman II Finally forgiven Fuck like a beaver Hunger (Eternal Decision) Just ask The deceiever Valley of misery (Holocaust) Nameless Pains wings Embracing the pain DVDA Vampira's Sorrow Risen Lake Burn it Down Won't matter anyway Hell yeah Through False skies Imperial March
July 6, 200520 yr comment_843129 Mnogo je zalosno sto su postali takvi.A kako su poceli...IH ! Svaki put kad slusam Seek & Destroy(a slusam ga bar 3 puta dnevno),ne mogu da se nacudim da covek moze iz jedne krajnosti u sasvim drugu. Znaci iz krajnjeg + u krajnji - . Jebi ga... Neverovatno ! To je zato što si još mlad. Ja sam se recimo razočarao u sve i više ništa ne može da me iznenadi (eventualno da sagrade onu stospratnicu na Novom Beogradu što su najavljivali )...
July 6, 200520 yr comment_843138 Fuck like a beaver Valley of misery (Holocaust) Ove dve su najjache Posebno dabric...
July 6, 200520 yr comment_843257 cekaj koji je fazon sa tim laznim pesmama? objavljene su kao metallica a nisu, ili sta?
July 7, 200520 yr comment_844011 Nemas verovatno ni Metallica - Kill the Wabbit Feat. Ozzy Osbourne Nisu normalni A imam i Inspector Gagdet Theme (unreleased demo). Znaci, ovi ljudi nisu normalni
July 7, 200520 yr comment_844061 pa jel to metallica svirala, ili su se to svi zivi potpisivali kao oni???
July 7, 200520 yr comment_844103 zajebancija, naravno. nego, da se ne vracam na prethodne strane, sta utvrdismo za blu oster kalt?
July 10, 200520 yr comment_845659 nemam pojma, nisam ih primetio... uzgred, slayer je pojebao metallicu totalno... znaci ona energija koju su oni izneli nije ni prineti onoj na JNA! mislim, zna se koji bend mi je omiljeni, ali total respect for slayer!
July 10, 200520 yr comment_845993 Dakle, evo vam liste laznih 'tallica pesama A time for hate (Kerbdog) Disposession James Hetfield / Britney Spears (So F*cking Crazy) The serenade of fire Zoom pod Enter sandman II Finally forgiven Fuck like a beaver Hunger (Eternal Decision) Just ask The deceiever Valley of misery (Holocaust) Nameless Pains wings Embracing the pain DVDA Vampira's Sorrow Risen Lake Burn it Down Won't matter anyway Hell yeah Through False skies Imperial March Obrade dobro radi Betallica. btw. Sta je ovo "Fuck like a beaver"?
July 10, 200520 yr comment_846119 nemam pojma, nisam ih primetio... uzgred, slayer je pojebao metallicu totalno... znaci ona energija koju su oni izneli nije ni prineti onoj na JNA! mislim, zna se koji bend mi je omiljeni, ali total respect for slayer! E pa sad...Metallica je bila luksuznija,a Slayer nabijen agresijom.Ne mogu da kazhem shta je bolje,ne bi bilo iskreno shta god da kazhem.Bitno da smo mi njih videli,a sve drugo je nevazhno!
July 10, 200520 yr comment_846282 uzgred, slayer je pojebao metallicu totalno... znaci ona energija koju su oni izneli nije ni prineti onoj na JNA! a ti si bash bio energichan tamo ispod drveta Boli te uvo, barem nisi pokisao! ja sam se nabila u prvi red, pa sad imam temperaturu