Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2079166

.Samo treba da se jedno jutro probudim,dok mi kita landara,i vidim gomile traktora,kola,govana,kako dolaze sa forumašima da me upoznaju...i ondak vidim hefesta,tešu,sisusa,pjane ko guzice,a oko njih plešu rasne kurve...koji bi to prizor bijo...piiiii.

^ ладно би испало овако нешто. :D

• Replies 173
  • Views 36.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

da,jbt.ja zaista guram zeni glavu u wc šolju...koji si gluperdan.samojebi se u dupe. ovaj forum stvarno vrvi od glup si ko kurac ljudi.   to što su se tvoji roditelji igrali sa tobom,meni sine nemo

• I onda te Roko Sifredi tuzi zbog plagijata i onda ti odes u zatvor i onda ti dodje neki rmpalija od 2.2m i 165kg i onda ti kaze da cete sada da se igrate mame i tate i onda te pita sta ces ti da budes

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Dragi Tešanoviću,da li ti razmišljaš da pored izdrkavanja po forumu ja i mam i druge stvari kojima se bavim u svom životu?Da li tvoj mozak može da shvati da ja vikendom imam i neke druge,privatne posl

comment_2079177

^ ладно би испало овако нешто. :D

ahahahahahahhhha ti si lud covek! :haha:

btw. pozdrav veliki za razbijaca,znam da pomno prati temu i kad je zvanicno offline :da:

• Author
comment_2079818

petre vranjesicu,izgleda da si ispao picka.znas zasto.zato sto si u rekao kao dodjite u nopvi sad svi dogovorimo se i onda pijanka do zore u nekoj kafani.a sada kada je otvorena tema o tome da se stvarno dogovorimo ti namerno se ne oglasavas.ne drzis svoju rec.sto znaci ili da ti si mozda stvarno nekih pet likova iz novog sada ili da samo seres na forumu a ne smes da se nadjes sa nama kao covek da pricamo

comment_2079945

petre vranjesicu,izgleda da si ispao picka.znas zasto.zato sto si u rekao kao dodjite u nopvi sad svi dogovorimo se i onda pijanka do zore u nekoj kafani.a sada kada je otvorena tema o tome da se stvarno dogovorimo ti namerno se ne oglasavas.ne drzis svoju rec.sto znaci ili da ti si mozda stvarno nekih pet likova iz novog sada ili da samo seres na forumu a ne smes da se nadjes sa nama kao covek da pricamo

Ili to, ili si ti Tešo mnogo naivan dječarac :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.