Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 128k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Novi Overkill je 100 svjetlosnih milja ispred Slayera, budimo realni.

• Objektivnost cista. Meni je Slayer zbog prva tri neponovljiv, nedostizan, ali kroz diskografiju ni jedan bend ne moze prismrditi Overkillu, posebnu u devedestim, to je cinjenica. Da su kojim slucajem

• Једнолично и стереотипно као и претходна 2 колко ми се чини. Волим овај бенд али почели су да смарају жестоко песмама овог типа где све гурају на исти калуп. Од оног бладлетинг,не сећам се да су издал

comment_852418

Koliko ja vidim nemaju nista u avgustu osim Wackena. Znaci nismo samo mi ispusili. Koliko se secam tu su bile i sve nase komsije iz bivse drzave. JOs uvek im je prazno za kraj godine, mozda jos ima sanse da upadnemo u raspored. icon_confused.gif

comment_852473
Koliko ja vidim nemaju nista u avgustu osim Wackena. Znaci nismo samo mi ispusili. Koliko se secam tu su bile i sve nase komsije iz bivse drzave. JOs uvek im je prazno za kraj godine, mozda jos ima sanse da upadnemo u raspored. icon_confused.gif

na zalost ,mislim da nista od toga obzirom da smo im bili na listi i odjednom isparili....ko zna sta su organizatori (ko je uopste bio organizator icon_confused.gif ) zasrali icon_mad.gif

comment_856204

Znaci koliko smo se svi ponadali da vidimo ove legende i odna ga ispusimo svetski ko i obicno wallbash.gif  wallbash.gif  wallbash.gif  wallbash.gif

E u kurac wallbash.gif

A ja se jos cudim kako niko ne postavlja temu na 'Koncerti & okupljanja',kad ono kurcina... wallbash.gif

Jebem ti zivot icon_mrtav.gif

A ja se taman ponad'o da cu ih odgledati pre nego sto odem u Tursku na Manowar sad.gif

a bogami stajao je beograd na listi do prew nedelju dana

icon_da.gif

I ja sam (pre nekog vremena) video na njihovom official site-u lepo da stoji Belgrade,Serbia & Montenegro.

Al' sad je (izgleda) sve otislo u kurac sad.gif

Edited by LazaGNR

• 2 weeks later...
comment_873296

Можда је то неко овде већ поменуо али колико сам ја чуо скоро цела европска турнеја је отказан (изузев једног концерта у Немачкој) због бомбашких напада у Лондону.

comment_876553

Па, Амери су то. Вамо као нешто причају о рату и курцима палцима, а чим примиришу да би нешто могло лично њима да се деси, одмах цвикају.

comment_876765

Мени је била најјаче прича о металцима из Ирака, који су током оног првог Заливског рата 1991. покупили се, провукли се преко границе и отишли у Лондон да гледају OzzFest.

comment_877172
Мени је била најјаче прича о металцима из Ирака, који су током оног првог Заливског рата 1991. покупили се, провукли се преко границе и отишли у Лондон да гледају OzzFest.

koji carevi icon_mrgreen.gif

comment_878219
koje sise!!!! violent.gif neverovatno!!!! kao sto kaze vorior nasi ljudi bi dosli i da padaju bombe!!!

-------

meggy

Ма, наши би дошли у инат БАШ зато што падају бомбе. Сетимо се Трга за време бомбардовања 1999.

• 7 months later...