Jump to content

Upcoming Games


Sinstrel

Recommended Posts

Da, gledah bas taj mod, ja se iskreno vise radujem lost alphi, ali i ovo deluje mega kul.

 

Jel si probao da li ti radi mod? Meni nece da radi iz 2 razloga : ili zato sto je obavezna original igrica ili preko steama a drugo je sto imam Windows 8 a na njemu ne radi ni Call of Pripyat :(

Edited by Captain Spaulding

Share this post


Link to post
Share on other sites

E jesam, mada, smorio sam se iskreno i obrisao.. grafika nije ni iz bliza toliko unapredjena koliko sam mislio, gejmplej je u sustini ono ultimate stalker varijanta, obicno prase te sabije i sve to, ali realno, nista kljucno novo sto se price i toga nisu dodali a ja sam CoP presao vec dvaput (jednom vanilla i jednom sa nekim ruskim modom). Nemam pojma, ja sam skinuo neku krekovanu verziju i radi bez problema.. probaj da stavis compatibility mod za neki raniji windows. Sta je ustvari problem, tacno? Ako si skinuo iz dva dela mora pazljivo da se spaja i da se taj instalacioni direktorijum stavi negde van glavnog foldera igre, pa tek onda instalira. Meni kada sam pokusao old skul da samo prebacim sve u folder sa igrom nije htelo ni da se instalira ni da radi..

 

*edit* Ulete Lemi. Ali da, to ti je otprilike sve sto mogu da smislim, s tim da realno i ne vredi da se mnogo cimas ako ne bude radilo.

Edited by Salvation

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probao sam compatibility mode i na W7 i XPSP3 i nece.

 

Jednostavno nece da se pokrene, a radio sam sve po upustvima tj pokrenuo sam igru kao Admin i to je to. Kao da sam kliknuo u prazno.

 

Inace Lemmi, grafika mozda nije savrsena, ali u dobroj igri glavnu rec ima i prica. Meni je Stalker COP jedna od najboljih pucacina svih vremena, sa brutalnom atmosferom a to je u sustini meni i najbitnije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moguce da je problem los crack,jer i meni u pocetku nije htela igra da se pokrene.Nadji crackfix,imas na torentu i stavi compatiblity mode za xp sp3.

 

Grafika je katastrofalna,neprihvatljiva za igru koja je izasla pre 4 godine.I bitna je za ovaj tip igara jer treba da docara postnuklearnu atmosferu.Ali da,slazem se da su prica i gameplay najbitniji,a meni se bas gameplay nije svideo pa sam batalio.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imam taj crackfix. Ma, vraticu se na W7, vreme je.

 

Nego lemmy, imaj u vidu da igru nije radila velika Americka kompanija i da su oni prilicno mladi i neiskusni.

 

Sa druge strane pogledaj Skyrim i F3 grafiku, smece, jebeno smece i sramota da koriste taj engine a igre su istog doba kao Stalker, pa i novijeg.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Covece, zasto stalno stavljas skyrim i F3 u isti kos? Mogu da ti pokazem neke skrinove kako Skyrim izgleda sa zvanicnim HD texture modom, koji je zapakovan uz Legendary Edition + nekim ENB-om.. mislim da ces se sloziti da je sasvim neuporediv sa bilo Stalkerom ili F3-om. A sto se ovoga tice, stvarno ne znam sta da ti kazem, ili mod ili igra nisu dobro instalirani, meni je bez frke radilo sve na osmici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pa CoP je ekspanzija (ili neki skarabudženi nastavak) za igru iz 2007. koja je i sama bila u razvoju 6-7 godina.

valjda su postojali neki modovi što budže i stalkerovu grafiku i to valjano (baš u vreme izlaska CoP je valjda taj mod za originalnu igru objavljen, ali nisam siguran)...

Edited by truliandedzombileš!

Share this post


Link to post
Share on other sites

To je zato sto su bazirani na Oblivion endzinu koji je pravljen negde 2004-5 a izasao 2006. Realno, pored Rage-a, Bioshock Infinite-a ili ako cemo bas da budemo surovi Battlefielda III i Skajrim i Stalker deluju jadno, ali koga boli kurac za to, poenta je da i NV i Skajrim i Stalkera valja opiciti posto su odlicne igre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stalker COP prelazim cim instaliram W7, sta ja znam, zabavan mi je jer postoje mnoge sakrivene misije.

 

Prijavio sam se za alpha testing Survariuma al videcemo da li cu ikada dobiti pozivnicu.

 

Inače, igrao sam The Secret World, jako mi je dobra igrica, kad budem imao kesa pazaricu ga (ovako sam dobio besplatno 72 sata da probam)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Watch Dogs, Tom Clansy i Batlefield 4 će pomeriti granice u grafici definitivno.

 

Nego, probah juče betu Might and Magic X:

(ima sa torrenta da se skine)

http://www.youtube.com/watch?v=K4IxhUtZlgY

 

Prvi utisak što se gejmpleja tiče je 3 od 10.

Nisam ni predpostavljao da će imati tolika muda i napraviti gameplay "square-based" (rotacija za 90 stepeni, napred i nazad), po uzoru prastarih Might and Magic III, IV, V, Eye of Beholder serijala, i sličnih. I to nije problem. Problem je što je tako nezgrapan osećaj, da samo izaziva frustraciju. Čak i kad idete napred, postoji neki zastoj od pola sekundi na svakom koraku, potpuno neprirodan, i kad naiđete na deonicu gde treba da brzo pređete nekoliko koraka unapred, smorite se koliko to traje. Primera radi, na androidu igram trenutno neki FRP sa istim gameplay-om, i uopšte mi ne smeta, jer me ne koči pri običnom hodanju.

Totalno su uništili istraživački feeling. Postoje recimo stvari koje sam hteo bolje da osmotrim, ali su između kocki. Istina, može mišem da se gleda tamo-vamo, ali od interakcije sa okolinom ništa. Možete imati interakciju samo sa onim što vam programeri serviraju (što definitivno ubija ono što filmofili kažu "suspension of disbelieving").

Hteo sam da se oprobam u fajtu na brzinu, ali ne puštaju me iz grada! Kao: prvo mora da se istraži neko ubistvo. Pa jebo frp koji mi naređuje šta ću prvo da radim.

Naravili su da to koračanje po kockama zapravo troši vreme. Što bi bilo Ok, da nije odrađeno tako (taman koliko dođete do kraja malene varošice, i vratite se (što je 50-tak koraka)), da u tom periodu padne već noć, i družina kuka kako mora da spava. Opet momenat kada vam igra "naređuje" šta da radite.

Ja sam inače fan Might and Magica VI, VII i VIII (doom-olik način kretanja), a ovo ni izbliza ne liči na to (ponavljam, ne zbog načina kretanja, nego zbog urušavanja slobode i svih tekovina modernog društva ;) ).

 

Ipak je Beta, nadam se da će sve ispraviti dok izdaju igru, što će biti skoro nemoguća misija, obzirom da im ideja izvedbe nije dobra još u korenu, po mojem mišljenju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...