Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 918
  • Views 84.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2696447

ne znam ko mu je sve gostovao na albumu, jedino mi malo smeta engleski naglasak u drugoj, malo je ruznjikav

inace nesto ne mirisem isanove solo albume ali ovaj mi se bas dopao. zvuci kao da su devin i on zajedno radili pola albuma... ima dosta leprous uticaja sa coal albuma (raniji leprous mi ne lezi takodje za razliku od novog), a ima cak i nekih kayo dot momenata (tacit 2)

comment_2696502

ne znam ko mu je sve gostovao na albumu, jedino mi malo smeta engleski naglasak u drugoj, malo je ruznjikav

inace nesto ne mirisem isanove solo albume ali ovaj mi se bas dopao. zvuci kao da su devin i on zajedno radili pola albuma... ima dosta leprous uticaja sa coal albuma (raniji leprous mi ne lezi takodje za razliku od novog), a ima cak i nekih kayo dot momenata (tacit 2)

Pre bih rekao da Leprous ima Ihsahn uticaje nego obrnuto.

comment_2696629

Bas se i ne desava puno muzike na drugoj polovini albuma... Al' ima zanimljivih momenata, verovatno ce i ove amorfnije stvari malo da legnu kad provrtim album...

Ovo sto Jare kaze da je PF worship, mene vise podsetilo na zajebancije sa albuma Outside od Bowie-a...

Edited by Demon Seed

comment_2697363

Kada smo kod slicnosti albuma Das Shchxjchdsg i Coal-a za pocetak imaju pesmu sa istim imenom NaCl iliti Salt...

Atmosefra na Das Scjsdfjs je poeticno mracna, iznijansiran album neki bi rekli u neuravnotezenom smislu mada ovo je ono sto volim kod muzicara i to uvek volim da istaknem da me iznenade necim novim sa svakim novim albumom... Ihsahn to poprilicno dobro radi... definitvno album koji cu najvise slusati ove zime, dok se budem setala, trcala gazila po suvom liscu, snegu and other poetic shit...