Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.8k
  • Views 426.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dako ti majmun jebe mater govno raspalo, rak ti kosti izio dabogda.   Negative Plane - Stained Glass Revelations Band : Negative Plane Album : Stained Glass Revelations Type : Studio Release Da

• Grobodan
    Grobodan

Dissection je bolji od 99,9% bendova pomenutih na celom Yumetalu.

• PROROK - Demon iz Crne Reke (2010) 1.Bozja sluzba Filareta 2.Balkanska sizma 3.Vjera u Pronevjeru 4.Demon iz Crne Reke 5.Metanija oca Pahomija 6.Fruskogorska sekta     http://www.megaupload

comment_2317793

Ja sam tek danas uzeo da preslušam dotični album, juče se podsetih prvenca koji mi nije posebno legao u vreme izdavanja, pa je tako utisak bio približno isti. Jednostavno nije bilo dovoljno materije, prepoznao sam elemente kojima su hteli da grade atmosferu, razumeo na šta su ciljali, ali nisu pogodili cilj, barem što se mene tiče.

Sa druge strane, ovaj novi je mnogo bolje ostvaren, progresije i aranžmani pesama su barem dvostruko bolji. Sve to sa zanimljivijim idejama i boljim zvukom gitara, uvežbanim glasom koji je ovog puta bolje postavljen u miksu... i eto albuma kojem ću se vraćati. Vredi spomenuti i da su bubnjevi odsvirani sa više slobode i raznovrsnosti, što je lepo leglo na već postojeću dobru dinamiku pesama.

Nisam očekivao ovako dobar album posle dosadnjikavog prvenca, ali barem je iznenađenje prijatno. :da:

comment_2321186

Brulvahnatu - Menstrual Extraction Ceremony 2011

vTmbt.jpg

Kib Sreng handles all vocals, instruments, recording and artwork. Recently joined Begrime Exemious (imali su dobar album prošle godine "Impending Funeral Of Man").

Ovo, šta god da je (but it made me moist) možete čuti ovde eternalobscurityrecords. To je najduža pesma, ostale su...ako ne i bolje.

• Author
comment_2322159

Jes da nije bas bas novitet izaslo je pre par meseci, ali verujem da dosta vas nije culo ovo izdanje.

282968_282969.jpg

http://www.mediafire.com/?psuzvxxr6fprbcs

U pitanju je Skagos/Panopticon Split - On The Subject of Morality. Ja sam bio odusevljen, Skagosovim albumom iz 2009e. Prelepo izdanje i verovatno jedan od mojim omiljenih novijih BM bednova. Imaju dve pesme na ovom splitu, koje zvuce ko neki prog. black sa ponekad nekim clean vokalima. Obe pesme traju oko 16 min i stvarno je neverovatno sa kojom se lakocom preslusaju cele. Na drugoj pesmi clean me podseca ko da je Thom Yorke otpevao. XD Sto se tice Panopticonovog dela, to je neki shoegaze/lo-fi black metal, sve je spusteno u prodkuciji ali zvuce izvanredno. Naci svih 5 pesama na splitu su mi ekstra, i stvarno moja topla preporuka.