Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.8k
  • Views 426.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dako ti majmun jebe mater govno raspalo, rak ti kosti izio dabogda.   Negative Plane - Stained Glass Revelations Band : Negative Plane Album : Stained Glass Revelations Type : Studio Release Da

• Grobodan
    Grobodan

Dissection je bolji od 99,9% bendova pomenutih na celom Yumetalu.

• PROROK - Demon iz Crne Reke (2010) 1.Bozja sluzba Filareta 2.Balkanska sizma 3.Vjera u Pronevjeru 4.Demon iz Crne Reke 5.Metanija oca Pahomija 6.Fruskogorska sekta     http://www.megaupload

• Author
comment_2428971

Izazov bi bio da ti tražim da to uradiš u 2 dana, recimo. Ovako samo pitam.

Ja sam skinuo paket Leviathan demoa jednom. Nije ih bilo svih 15(ako ih 15 ima), ali kako sada vidim na hardu ima ih 9. Neke pesme su mi ostale u secanju, tako jest okrenuo sam ih više od jedan put, ali većina pesama samo jednom i nemam želju da im se vraćam.

• Author
comment_2428984

Ovo je bio moj edit na gornji post ali je pukao forum, i nije ga prihvatio.

Sada gledam šta ima u folderima. Zanimljiv je V demo, koji su zapravo obrade, najludja je Depeche Mode obrada. White Devil, Black Metal je najzanimljiviji demo... ali ne vidim razlog iko da se vraća ovim izdanja kada su mu tu albumi. Ja sam skinuo sve ovo 2009e, zajedno sa još brdo black metala, pošto sam mislio da je najveće uživanje u životu znati što više nepoznate muzike i što više istraživati. Vraćanje na demoe bendova koji postoje dugi niz godina i iza sebe imaju dosta full lenghtova, je potpuno ne potrebna retrospektiva. To je kao da tražite grafike barkonih umetnika iz doba učenja u slikarskim radionicama, a pred vama stoje ogromne kompozicije i dela istih tih umetnika iz poznog perioda.

Ovo je bio moj edit na gornji post ali je pukao forum, i nije ga prihvatio.

Sada gledam šta ima u folderima. Zanimljiv je V demo, koji su zapravo obrade, najludja je Depeche Mode obrada. White Devil, Black Metal je najzanimljiviji demo... ali ne vidim razlog iko da se vraća ovim izdanja kada su mu tu albumi. Ja sam skinuo sve ovo 2009e, zajedno sa još brdo black metala, pošto sam mislio da je najveće uživanje u životu znati što više nepoznate muzike i što više istraživati. Vraćanje na demoe bendova koji postoje dugi niz godina i iza sebe imaju dosta full lenghtova, je potpuno ne potrebna retrospektiva. To je kao da tražite grafike barkonih umetnika iz doba učenja u slikarskim radionicama, a pred vama stoje ogromne kompozicije i dela istih tih umetnika iz poznog perioda.

comment_2429062

Evo ti Lou novi BAN, nećeš je još sastaviti:

http://www.mediaboom.org/357442-blut-aus-nord-777-the-desanctification-2011.html

Ae da se skupimo nas 5 odavde da isprdimo 20 demoa da vidimo kako ce Slobi i Lunaru da se dopadnu? :mrgreen:

Hej ja sam samo pitao da li se neko usudio da presluša sve ono, mada sad posle ovolike priče dođe mi da i sam to uradim :haha: