Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2010.06.22. *Levski stadion, Sofija* Sonisphere festival - organizovan prevoz

Featured Replies

• Replies 972
  • Views 96.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Anthrax = život. Zbog njih sam išao, da je bio njihov samostalni koncert, verovatno bih išao s još većim entuzijazmom, a definitivno su bili bend dana. Nosili su me po celom "fan pitu" na Indians, i

• zombie eater
    zombie eater

Samo malo da pojasnimo stvari...Heaven & Hell nemaju apsolutno nikakve veze sa Sabbathom,to je zaboga Iommi-ev projekat i nedavno su izdali album sa kojeg ce naravno da izvode pesme uzivo i koji j

• bolje da su onda pomerili sonisphere, jebes ove ostale...

comment_2156897
ја такође планирам да ићи у Чешку то године. Много паре че се потрошат, али че бити за доброsmile.gif

Ja i ti se vidimo u Ceskoj valjda :pivopije:

A i u Sofiji 23. :alkos::rockdevil::pivopije:

comment_2156973

hmm... ja se kajem sto nisam rodjen 67god pa da mogu da gledam sepulturu na arise turneji, nocturnus 91, bla bla bla ...

zato cu otici ovo i odgledati, a sutra svojoj deci ili nekom levom pricati da sam ja to gledao... kao sto meni danas pricaju kako su gledali sepulturu 91 god na arise turneji... a ja mogu samo da placem i balavim ;).

Hehe, nisam ni ja '67 pa ipak nešto odgledah od toga, :rockdevil: Nego čujemo se za taj bus, računaj na 7-8 ljudi odavde minimum... GRANATAAAAA :ph34r:

comment_2156980

Evo da pojasnim nesto... vi sami odlucujete koje karte zelite , tj. koju kategoriju, za sada najvise ljude zanima fan put . To je pod br.1 , pod br.2 kada mi rezervisete mesto ( ili vise u zavisnosti koliko vas ide ) i odlucite koju cete kategoriju karata, ja na osnovu toga narucim karte i to je cela matematika. I imate 7.dana da uplatite pare ili vam rezervacija istice, rezervacija se racuna od trenutka kada dobijete mail od mene da su karte narucene.

Ako vam jos nesto nije jasno pitajte.... gomila ljudi pita da li stajemo u neka mesta posle Beograda, ja cu reci da cemo 99 % ( naravno ako bude interesenata ) svratiti do Kragujevca, Jagodina sigurno ( jer ima vec narucenih 3-4 karata ) , Pojate ( Krusevac i okolina ) i mozda Nis ako bude potrebe. Da se ne bi narod cimao do Beograda i placao kartu bzvz.

Edited by Kriki

• Author
comment_2156981

Evo da pojasnim nesto... vi sami odlucujete koje karte zelite , tj. koju kategoriju, za sada najvise ljude zanima fan pit . To je pod br.1 , pod br.2 kada mi rezervisete mesto ( ili vise u zavisnosti koliko vas ide ) i odlucite koju cete kategoriju karata, ja na osnovu toga narucim karte i to je cela matematika. I imate 7.dana da uplatite pare ili vam rezervacija istice, rezervacija se racuna od trenutka kada dobijete mail od mene da su karte narucene.

Ako vam jos nesto nije jasno pitajte.... gomila ljudi pita da li stajemo u neka mesta posle Beograda, ja cu reci da cemo 99 % ( naravno ako bude interesenata ) svratiti do Kragujevca, Jagodina sigurno ( jer ima vec narucenih 3-4 karata ) , Pojate ( Krusevac i okolina ) i mozda Nis ako bude potrebe. Da se ne bi narod cimao do Beograda i placao kartu bzvz.

Edited by Frubi_ZMIJA

• Author
comment_2157023

Pa najbolje je sto pre. Sto se mene tice, ja mogu da cekam cak i do kraja Maja, ali je OGROMNO PITANJE da li ce biti karata do tada, to vec ne zavisi od mene.

E a rekao sam imamo opciju za autobus gde staje 90.ljudi, to bi bilo fino napuniti i da napravimo ludlo u busu :))hahhaha. Ako se to desi moracemo da krenom jedno 2 dana pre , posto ce da putujemo jedno 2-3 dana do sofije ( zbog pis pauze :)hahahahahaha )

Edited by Frubi_ZMIJA

comment_2157027

Ochekujte bar josh dva Sonisphere festivala u Sofiji:

http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=14373&

Ovde pishe da organizator, Balkan Entertainment Company, ima potpisan trogodishnji ugovor sa Sonisphere- om i da ce se potruditi da sledece godine festival bude bar na nivou ovogodishnjeg, a najverovatnije i bolji!!!

Edited by angels deserve to die

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.