Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1k
  • Views 84k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kad Tagtgren i Flynn zaurlaju, ja bih odma' razbio nesto    Serem se ja na te vase gay power bezmudne pistavce   

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Ne ocenjujemo ovde fizički izgled, već pevanje.   Uzgred, mislim da se još nisam izjasnio po pitanju svojih omiljenih metal pevača, onih koji nezavisno od stila i tehničkih kvaliteta plene svojom un

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Sve više uviđam besmisao ove teme, jer ljudi obično navode vokale svojih omiljenih bendova kao najbolje, umesto da zanemare ko je iz kog benda i posmatraju isključivo pevačke kvalitete. Za šta, opet,

comment_1074151

Ne znam, cini mi se da je gospodin Matijevic unapredio glas samo za film Rock Star, inace raniji radovi...Steelheart i to...ne svidza mi se.

Al ponovicu omiljene pevace icon_smile.gif

Joe Lynn Turner

Jeff Scott Soto

David Coverdale

Paul Stanley

jest da nisu bas metal al ajd...

comment_1074161

Ne delim vase misljenje o Khanu. On definitivno jeste jedan od najboljih vokala danasnjice ma koliko to vama smesno delovalo (porediti ga sa Di'Annom je u najmanju ruku glupo). Ipak kako sto vec rekoh broj jedan mi je Jorn, pa Russel, Coverdale je tu negde i LaBrie. A da i Geoff naravno pivopije.gif

comment_1074690

A ko njega uporedjuje sa DiAnnom...(inace ako bi ga uporedjivali sa DiAnnom ne bi imao shanse icon_razz.gif)

A covek je rekao

Nazivati Anselma kraljom je glupo koliko i nazivati Khana kraljom.

Gde je tu DiAnno?

Dobro...mozda se tebi svidja Khan...meni ne...to je stvar subjektivnog mishljenja pivopije.gif

comment_1076411
Nazivati Anselma kraljom je glupo koliko i nazivati Khana kraljom.

Kao prvo slazem se da Phil nije kralj.ALI JE PHIL ANSELMO U VRHU SA OSTALIMA...On ume da peva zestoko i neverovatno cisto.Bruce je za mene naj naj ali pazite Bruce ne ume da peva zestoko to ume Di Anno.

Ali je za Heavy pevaca Bruce najpodobniji.Za punk Di ANNO icon_smile.gif a za trash zestoku svirku Anselmo.Od treshera se ne smeju zapostaviti ni Mustaine ni kolega mu iz Metallice koji je doduse presao na NU i HC.Obozavam Heta i 'tallicu ali ST.BES je SHIT icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif