Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1k
  • Views 86.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kad Tagtgren i Flynn zaurlaju, ja bih odma' razbio nesto    Serem se ja na te vase gay power bezmudne pistavce   

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Ne ocenjujemo ovde fizički izgled, već pevanje.   Uzgred, mislim da se još nisam izjasnio po pitanju svojih omiljenih metal pevača, onih koji nezavisno od stila i tehničkih kvaliteta plene svojom un

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Sve više uviđam besmisao ove teme, jer ljudi obično navode vokale svojih omiljenih bendova kao najbolje, umesto da zanemare ko je iz kog benda i posmatraju isključivo pevačke kvalitete. Za šta, opet,

Znam da je malo cudno, ali meni licno je mnogo do sise vokal Davea Mustainea, cuveni SNARL. icon_rockdevil.gif

1.Rob Halford

2.Andre Matos

3.Ronie James Dio

4.Geoff Tate

P.S.Zaista mi nije jasno kako neko moze porediti Jamesa sa ovakvim legendama icon_confused.gifno.gifmad.gif

P.S.2.Nije bitan redosled ova 4 coveka su vrh svako u svom domenu orangelistening.gif

pa dvojica ih je samo biggrin.gif

Ma znam al ne znam da li je Jon Olivas ili Oliva pa da se ne brukam icon_smile.gif

MISLIM DA NE TREBA NI RECI KAKAV JE VOKAL-Geoff Tate

NARAVNO, ODRASLA SAM NA QUEEN-u, tako da mi je Fredie Mercury omiljeni, ali ne da se on uporediti, ipak je on pevao sa operskom VELIKANKOM, ko razume, shvatice!

I tu je naravno neizbezno ROB Halford!

POZ musik19.gif

sto se tice maiden-a Paul D' Anno je bolji od Brusa Dickinsona,,,a za Judase samo retardi mogu da tvrde da je Ripper bolji od Hallforda!da ne zaboavimo King Diamond-a !!!!!!!!!!!!!!!

sto se tice maiden-a Paul D' Anno je bolji od Brusa Dickinsona

objasni mi molim te...... icon_confused.gif jer nema nikakve logike......

@starbreaker- icon_rockdevil.gif

Nikako.... no.gifno.gifno.gif

Ima mnogo boljih vokala od njega.....

mozes li onda da mi navedes bar jednog koji je bolji od kinga i da mi das argumente?

Jorn Lande

Andre Matos

Geoff Tate

Phill Anselmo

Ray Alder

Roy Khan...

Znam da je tema vezana za pojedinca, ali kako uporediti ove kraljeve?

Mislim da se slazem sa Vanishom...(hehe...novi Vanish pere bolje laugh.gif),stvar licnog misljenja ali meni se uopste ne svidja kako Phil peva...

A za Khana necu ni da komentarisem...

objasni mi molim te...... icon_confused.gif jer nema nikakve logike......

Tačno,nema logike. icon_da.gif

Gotivan je Paul,al' Dickinson je,ako ćemo iskreno i objektivno,mnoooooooooogo bolji vokalni solista od njega,samo slušaj,i uporedi.

A da kako sam uspeo da zaboravim...

Paul DiAnno...neverovatan je,kralj je...skoro sam ga cuo u "The Alliance of Hellhoundz" od Destructiona i neverovatno je dobar...

pesma "she`s gone" od steelheart je otpevana vrhunski

Ne znam, cini mi se da je gospodin Matijevic unapredio glas samo za film Rock Star, inace raniji radovi...Steelheart i to...ne svidza mi se.

Al ponovicu omiljene pevace icon_smile.gif

Joe Lynn Turner

Jeff Scott Soto

David Coverdale

Paul Stanley

jest da nisu bas metal al ajd...

Ne delim vase misljenje o Khanu. On definitivno jeste jedan od najboljih vokala danasnjice ma koliko to vama smesno delovalo (porediti ga sa Di'Annom je u najmanju ruku glupo). Ipak kako sto vec rekoh broj jedan mi je Jorn, pa Russel, Coverdale je tu negde i LaBrie. A da i Geoff naravno pivopije.gif

A ko njega uporedjuje sa DiAnnom...(inace ako bi ga uporedjivali sa DiAnnom ne bi imao shanse icon_razz.gif)

A covek je rekao

Nazivati Anselma kraljom je glupo koliko i nazivati Khana kraljom.

Gde je tu DiAnno?

Dobro...mozda se tebi svidja Khan...meni ne...to je stvar subjektivnog mishljenja pivopije.gif

Ok, sorry samo pominjani su i jedan i drugi a u tom pominjanju mnogo vise je istican Paul pa sam zato rekao.

Nazivati Anselma kraljom je glupo koliko i nazivati Khana kraljom.

Kao prvo slazem se da Phil nije kralj.ALI JE PHIL ANSELMO U VRHU SA OSTALIMA...On ume da peva zestoko i neverovatno cisto.Bruce je za mene naj naj ali pazite Bruce ne ume da peva zestoko to ume Di Anno.

Ali je za Heavy pevaca Bruce najpodobniji.Za punk Di ANNO icon_smile.gif a za trash zestoku svirku Anselmo.Od treshera se ne smeju zapostaviti ni Mustaine ni kolega mu iz Metallice koji je doduse presao na NU i HC.Obozavam Heta i 'tallicu ali ST.BES je SHIT icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif