Jump to content

Recommended Posts

Posted
' date='12. 9. 2005, 23:16'] a to shto se vama vishe svidja bother pa ste uzeli da izdrkavata na temu ukusa i bez argumenata je posebna pricha

ok je da vam se jedna pesma vishe svidja od druge bez obzira kakva je, ali nemojte srati neshto shto nema veze s vezom

upravo o tome se radi, covece... meni se ne svidja vise bother, ne volim ni jednu ni drugu pesmu, pogotovo ne toliko da bi mi jedna bila do jaja a druga sranje... a ti si lik u fazonu postavis svoje misljenje kao jebenu zlatnu istinu i samo gledas da li ce neko reci nesto makar malo drugacije od toga da bi poceo da se izdrkavas... cemu to jebo te bog ako volis nesto uzivaj u tome zasto ti je potrebno da neko napada to i da ti onda branis...

u jednoj stvari sam pogresio - ocigledno je da si veliki fan slipkunta, te samim tim manjkas u objektivnosti kada se radi o njima... stoga je cela rasprava bila izuzetno besmislena i nepotrebna, ali vidim da si se ti nauzivao jer.. eto napisao sam gore zasto..

imas jebene probleme, nije mi vise cak ni smesno icon_mrtav.gif

Posted
a ti si lik u fazonu postavis svoje misljenje kao jebenu zlatnu istinu i samo gledas da li ce neko reci nesto makar malo drugacije od toga da bi poceo da se izdrkavas...

slazem se...

• 5 months later...
Posted

pa sta ces vise, to je to

i jedino treba dodati (mada to verovatno vec znas) da Corey i James iz knota sviraju tu

Posted

haha procitajte sekciju news, onaj deo kada je Corey ushiceno zvao drugare iz benda da vide dal su raspolozeni za snimanje albuma icon_smile.gif

Posted (edited)

evo torrent..samo se uclani prvo

Stone Sour - Live at Rock am Ring 2003

user posted image

resolution: 352x288

total time: ~32min

pro-shot, tv-rip

~500mb

01. Get Inside

02. Orchids

03. Monolith

04. Cold Reader