Sreta Posted April 25 Report Posted April 25 A sta znam... Jebalo se i pre ovoga, jedva, al se jebalo. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted April 25 Report Posted April 25 Evo linka za download ko voli kao ja da pusti muziku van YT-a. https://newalbumreleases.net/220457/ghost-skeleta-2025/#more-220457 Quote
Haos sam ja Posted April 26 Report Posted April 26 Tanak album realno. Nastavak priče sa prethodnog nekako ali bolje su bile pesme sa Impere. Ima par jakih refrena i to je to otprilike. Peaceville i Umbra najbolje. Quote
Totamealand Posted May 3 Report Posted May 3 Meni bi Skeleta verovatno bio najmanje dobar Ghost album do sada, ali i dalje je jak. De profundis borealis, Peacefield i Marks of the evil one baš izuvaju, ima i još nekoliko dobrih stvari koje u proseku popnu album na nivo diskografije. Daleko od toga da je ovo neki drastičan pad. Gledao sam ih u Lisabonu pre neki dan, uzgred, i rasturili su. Arena vrvi i od tinejdžera koji seku vene i metalaca koji ne štede vratove, Tobias zna šta radi. 2 Quote
Recommended Posts