December 27, 200519 yr comment_977537 Znaci mala sala Skc-a i ja mislim da bi ona bila pogodna :)hehhehe.
December 27, 200519 yr comment_977604 Ma,u Skcu ce da bidne super,mala sala je zakon,jos me i neke lepe uspomene vezuju za njiu.Desaster,VRemains...
December 27, 200519 yr comment_977786 Nisam bas mnogo perverzan, ali meni ovo mnogo zajebano zvuci Posto vidim da imas Kreatora u potpisu, oprastam ti ovu gresnu misao
December 28, 200519 yr comment_978523 Ma,u Skcu ce da bidne super,mala sala je zakon,jos me i neke lepe uspomene vezuju za njiu.Desaster,VRemains... to je najbolji prostor za svirke ovde. Akustika do jaja
December 28, 200519 yr comment_978758 to je najbolji prostor za svirke ovde. Akustika do jaja A Tankardu je veoma vazna akustika jel ?
December 28, 200519 yr comment_978840 Да, као и свим треш метал бендовима. Ма, КСТ мали клуб би био сасвим довољан. Не сећам се да се неко бунио ни за њега.
December 29, 200519 yr comment_979177 Po meni je najidealniji mali klub SKC-a mislim da moze da se napravi najbolja atmosfera videcemo ima jos 11meseci do certa :)hehee.
December 29, 200519 yr comment_979467 A Tankardu je veoma vazna akustika jel ? Cekaj, ti ne bi voleo da bude sto bolji zvuk? Mislim, nije mi jasan stav tipa "pa to je thresh, tu ne mora nista da se cuje, samo da ima taka-taka i shutka" (ne kazem da si to ti rekao, ali cuo sam dosta takvih glupih komentara, a i ovaj tvoj post je mirisao na to). Ne mora da cert bude na Kolarcu , ali brate ako moze SKC mali klub, zasto bi isao negde drugde, cak je kao sto Frubi rece uvek nekako do jaja atmosfera na svirkama u klubu SKC-a. Edited December 29, 200519 yr by Heavy jerk
December 31, 200519 yr comment_980644 Take A final stand and with a beer in your hand! Hell yeah bice dobro...nego daleko..daleko..
January 5, 200619 yr comment_984367 Narode izgleda ce posle ili pre koncerta biti nadmetanje u ispijanju piva sa clanovima benda. Zvace fanove na dvoboj! Ovo ima da bude jedan festa koja se ne vidja svaki dan ako mene pitate. Zato narode bolje nabijajte kondiciju da se ne obrukamo :)heeheheh. Takodje ce Gerre najverovatnije u skorije vreme poceti da postuje na www.legacy-promotion.net i da malo stupi u kontakt sa fanovima, da vidi sta ocekuju i tako to :)hehehehe. JAvljam kada saznam jos nesto :)hehehehe. Poz.
January 5, 200619 yr comment_984800 Narode izgleda ce posle ili pre koncerta biti nadmetanje u ispijanju piva sa clanovima benda. Zvace fanove na dvoboj! Ovo ima da bude jedan festa koja se ne vidja svaki dan ako mene pitate. Zato narode bolje nabijajte kondiciju da se ne obrukamo :)heeheheh. Takodje ce Gerre najverovatnije u skorije vreme poceti da postuje na www.legacy-promotion.net i da malo stupi u kontakt sa fanovima, da vidi sta ocekuju i tako to :)hehehehe. JAvljam kada saznam jos nesto :)hehehehe. Poz. ZNACI VRH!!!!!
January 11, 200619 yr comment_991171 http://www.youtube.com/w/Tankard--The-Mour...&search=tankard sta reci :)hahhahahaha..... to je threshengija lebac ti :)hahhhaha........
January 11, 200619 yr comment_991192 O da da legendarni spot Mada i Space Beer i jebe kevu Kad pivo leti kroz svemir Nego nabavote empty tankard live video snimak.Znaci ono je bruka kolko je dobro
January 11, 200619 yr comment_991414 Ja nisam gledao nijedan njihov spot razocarao si me kolega...i to duboko...
January 12, 200619 yr comment_992948 razocarao si me kolega...i to duboko... onda pretpostavljam da sam te i ja duboko razocarala jebes spotove, muzika se pre svega slusa