February 13, 200421 yr comment_389042 Varg palio sinagoge? sto kaze ksapin<Ej da je palio..> o Vargu su reci suvisne On je Vagner black metala
February 14, 200421 yr comment_389981 UDRI STRIBOZE!!!!!!!!!!!!!!!!!avatar ti je-LUUUUUUUUUDILOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! as always...
February 29, 200421 yr comment_405835 Christian Varg Vekernes je jedina prava ikona black metala,ne zato sto je spalio 4 crkve,ne zato sto je morao da ubije Euronymusa...nego samo zato sto je to covjek koji je bez komleksa ostvario svoju licnost...covjek koji moze sam da iskomponuje Hlidskjalf a da je prije toga odradio album kao sto je hvys liset tar oss je jednostavno bog a: a: a: a: a: a: a: u svakom slucaju...mada misim da to spaljivanje crkve nije bilo potrebno
March 28, 200421 yr comment_409655 E moja Sondza,vide li ti ove...ccc.Chime se oni zamlacuju!?! Nisam mogla sve ni da pogledam...stigla sam do onoga kada se vredjaju zbog toga shto je neko rekao neshto protiv Varga or Euronymousa.Koma!A NAJBOLJE JE ONO KAD NAGADJAJU ZASHTO GA JE UBIO I KO JE OD NJIH DVOJICE VECI LUDJAK!!!!!!!!!!!! Bash su slatki...Sondza zakon!!!!!!!!!!! RAW AND PURE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
April 1, 200421 yr comment_412890 E stvarno, da li ce neko ikad reci nesto dobro o Vargu da da ne pomene jebanog Euronymousa! Ovo je stvarno smorilo...........
April 1, 200421 yr comment_413062 E stvarno, da li ce neko ikad reci nesto dobro o Vargu da da ne pomene jebanog Euronymousa! Ovo je stvarno smorilo........... ja sam pre gotivio varga, ali sada me nervira... euro je bre bio car
April 1, 200421 yr comment_413068 O njima postoji posebna tema, ovde je iskljucivo varg i njegova muzika tako da...
April 1, 200421 yr comment_413107 Burzum mi je drugi najdrazi band, obozavam tu neku hladnocu kojha je prozeta kroz sve albume, Varg je genijalac sto se tice muzike. al iako dijelim neka njegova uvjerenja ipak me nazivcira nekim izjavama.. Edited April 1, 200421 yr by Frankenchrist
April 1, 200421 yr comment_413122 O njima postoji posebna tema, ovde je iskljucivo varg i njegova muzika tako da... citiracu sam sebe... Imate temu postujte na nju, ovo je ISKLJUCIVO BURZUM TEMA!!!
April 3, 200421 yr comment_414473 Nasao sam neke vesti oko Varga...pola su neka sranja ali imate slike hapsenja povodm bezanja iz zatvora... http://www.nrk.no/img/312334.jpeg http://www.nrk.no/img/312159.jpeg http://www.vg.no/bilder/bildarkiv/1067230347.jpg
April 7, 200421 yr comment_418161 Pa sta reci..Hello! BURZUM....umetnost,po mom misljenju.Mislim svi vise smaraju oko onoga sa Euronymousom...To je vec sazvakano mali milion puta...pa necu da smaram ovo je tema o muzici Burzuma.Tj Varga.Ej on i u zatvoru zadrzao inspiraciju,ali to je super.Po meni svi albumi su dobri..Pesme,naravno:Det Som En Gang Var,Lost Wisidom,War..i mnogo drugih. BURZUM! Imellom buskene vi stirret paa de som minnet om andre tider og fortalte at haapet var borte for alltid... Vi hoerte alvesang og vann som sildret Det som en gang var er nu borte alt blodet... all lengsel og sorg som hersket og de foelelser som kunne roeres er vekk... for alltid... vi har aldri levd
April 7, 200421 yr comment_418165 Niko da pomene Filosofem koji se dosta razlikuje od ranijih njegovih izdanja ali je takodje odlican, ima odlicnu produkciju a i vokal je distorziran sto jos pridodaje celokupnoj atmosferi. Treba li da podsecam da se na tom albumu nalazi jedna od najboljih Burzum pesama, ''Jesus' Tod''?
April 7, 200421 yr comment_418238 filosofem je po meni medju 10 najboljih black metal albuma.Jesus tod je VRHUNSKA PESMA. REMEK DELO!!!!ERLICKET DIRTACHTER DES FIRMAMENTS je isto toliko dobra.Jedino GEBRECHLIHKEIT II moze ponekad da smori!! Jebi ga kad traje citavih 25 minuta!Inace i omot filosofema mi je najbolji u burzum opusu!!
April 7, 200421 yr comment_418262 Jeste da je 25 minuta, ali 25 savrshenih minuta. Mene ta pesma nikad ne moze da smori. Tako opushta a istovremeno te istripuje.
April 7, 200421 yr comment_418278 pa dobro,lepo ako te uspavljuje.Mene pre tera u depresiju. Ali oko jednog smo se slozili-SJAJAN ALBUM!!Jesmo li?
April 7, 200421 yr comment_418286 Naravno, Burzum nema losh album. a tek dunkelheit spot, fenomenalan.
April 7, 200421 yr comment_418287 Niko da pomene Filosofem koji se dosta razlikuje od ranijih njegovih izdanja ali je takodje odlican, ima odlicnu produkciju a i vokal je distorziran sto jos pridodaje celokupnoj atmosferi. Treba li da podsecam da se na tom albumu nalazi jedna od najboljih Burzum pesama, ''Jesus' Tod''? To se podrazumeva....
April 7, 200421 yr comment_418295 Pre neki dan ortak mi je dao snimak koji ji downloadovao sa ruskog BURZUM fan sitea kako hapse Varga posle bekstva iz zatvora!To treba da vidis!1
April 7, 200421 yr comment_418304 Imam ja te snimke, imam i varga na sudjenju, i varga kako pricha u zatvotu, sa kratkom kosom. Imam i norveshke vesti na kojima prikazuju hapsenje i pricaju o satanizmu. Naravno vecina svega toga je na norveshkom. Mada ima i malo na engleskom i nije bash dugacko. Jedan film po 2 minuta a imam ih oko 10.
April 7, 200421 yr comment_418308 Ma svi imate neke filmice i slicice... Ja imam Oud Spul (ili tako nesto) Burzumov unreleased demo.