Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 125.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dan ranije nastupaju u bechu , austrija. narode zajebace vas coverdale. do duboko u noc ce se opijati i sa beckim prostitutkama orgijati. nema nista od koncerta , pisi propalo !

• ako ne budu svirali still of the night , zajebali su vas. whitesnake nemaju nijednu drugu dobru pesmu.

• kiss of death
    kiss of death

Ovo cak ni Laza nebi napisao

• 3 weeks later...
comment_2289768

Sad vid'o na sajtu! :rockdevil: Sada je krucijalno pitanje da li dolaze i Judasi, pošto sam najpre zbog njih (em oproštajna turneja, em ih, za razliku od WS, nisam gledao) planirao da zapucam preko. Naravno, tu je i ono drugo krucijalno pitanje, da se ne ponovi nešto slično kao ono vezano za isti datum 3 godine ranije, ali aj nećemo odma' o tome. -.-

comment_2292284

Svi se zale na visoke cene karata za strane bendove koje su oko 2000 pa do 3000, a sad tim istim nije puno 56 E... Svaka cast onima koji idu redovno na koncerte, a ovi ostali sa postovima tipa "nije puno" i "ide se" i slicno neka ne pisu nista, jer takvih bude milion a na kraju ode njih dvoje na koncert, i to najcesce jer bas sad im je iskrslo nesto i nemaju...  Ovo se ne odnosi na one koji odlaze na koncert, vec na na one ostale koji cim se otvori tema na koncertima, odmah pisu postove ide se i slicno... 56 E je oko 6000 dinara i to je za nas obisne smrtnike puno, bar za mene i za ljude sa kojima se druzim...  :angry:

comment_2292357

Ima ove ljudi koji ce sigurno ici na koncert bez obzira ne cenu  karte.....ko stvarno zeli da ide skupice pare vec nekako...    :smile:

Tačno...

To je tacno, ali sigurno u Srbiji nema 15000 ljudi kojima je prioritet bas ovaj koncert, bar ja ne verujem u to... Licno, mislim da je jedan od problema zbog kojeg pucaju koncerti taj, sto na njih idu sam najveci fanovi... Pa 60ak evra je bila dvodnevna ulaznica za Sonisphere u Sofiji prosle godine, ako se ne varam... U svakom slucaju da ne bi spamovali ovde, ako cena bude tolika na koncert ce ici fanovi, ja se nadam da ce biti niza pa da mozemo da odemo i mi kojima to nije prioritet... Ako nista drugo, izuzetno mi je drago sto nas bar ova dva benda nece preskociti...  :pivopije:

comment_2292369

Ne secam se cene za cert na Tasu, ali mislim da je realno da cena za parter bude oko 4000... Mozda gresim, ja bi za meni omiljene bendove sigurno dao i 50-60 E za ulaznicu, ali bi to i dalje bilo preskupo...  

Edited by ..charlie..