Whitesnake_Zr Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Samo neka odrze koncert negde oko Srbije ili u Srbiji,teram sve u k.... i pravac na koncert.Prosli put u Bg-u sam plakao kao malo dete od srece.Uzivo su najbolji bend koji sam ikad cuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Ja njihov novi koncert u Srbiji čekam od trenutka kada sam izašao sa Taša nakon prošlog koncerta. To mi je definitivno bio najbolji cert u životu, jako bih voleo da ih bar još jednom vidim u Bg-u! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Stoji na sajtu da su u Bg-u 1. jula, tu su i Judasi valjda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Sad vid'o na sajtu! Sada je krucijalno pitanje da li dolaze i Judasi, pošto sam najpre zbog njih (em oproštajna turneja, em ih, za razliku od WS, nisam gledao) planirao da zapucam preko. Naravno, tu je i ono drugo krucijalno pitanje, da se ne ponovi nešto slično kao ono vezano za isti datum 3 godine ranije, ali aj nećemo odma' o tome. -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Uuuuuujebeeeemtiiii! Kad se sad nisam šlogirao! Ovo se ne propušta ni po koju cenu, od prošlog certa u Bg-u kukam kako jedva čekam da ih vidim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Sa Judasima, ili bez njih ja sam tamo... Mada bi bilo extra da je sa njima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Oh daaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amai_89 Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Whitesnake i Judas Priet dolaze u Beograd 1. jula !!!!! To se ne propusta!!!! * Judas Priest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 normalno, ide se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitesnake_Zr Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Ijoj,ala je ovo lepa vest!Jul ce biti ludnica mesec,prvo odem na Snake,a onda 10-og na Bon Jovi-a.Vec stekam kintu,sta cu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Jel se zna možda nešto oko cene karata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amai_89 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Jos uvek nista....mada verujem da nece biti ispod 3000-4000 dinara.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitesnake_Zr Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 3000 minimum,5000 maximum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 nema sanse samo 3 ako bude 4 soma da se ljubis u dupe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Cena po drugim svirkama na ovoj turneji je oko 56 evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Nije skupo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Ne davaj takve izjave Većini jeste Ali kad preračunaš tj podeliš na 2, pa ispadne 28 jevreja po takvom bendu... prihvatljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 (edited) Na to sam i mislio, za dva benda nije skupo. Edited January 24, 2011 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amai_89 Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Ma i da je 5000 nije mnogo...ipak su to dva velika benda!!! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Svi se zale na visoke cene karata za strane bendove koje su oko 2000 pa do 3000, a sad tim istim nije puno 56 E... Svaka cast onima koji idu redovno na koncerte, a ovi ostali sa postovima tipa "nije puno" i "ide se" i slicno neka ne pisu nista, jer takvih bude milion a na kraju ode njih dvoje na koncert, i to najcesce jer bas sad im je iskrslo nesto i nemaju... Ovo se ne odnosi na one koji odlaze na koncert, vec na na one ostale koji cim se otvori tema na koncertima, odmah pisu postove ide se i slicno... 56 E je oko 6000 dinara i to je za nas obisne smrtnike puno, bar za mene i za ljude sa kojima se druzim... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amai_89 Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Ima ove ljudi koji ce sigurno ici na koncert bez obzira ne cenu karte.....ko stvarno zeli da ide skupice pare vec nekako... 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Tačno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Ima ove ljudi koji ce sigurno ici na koncert bez obzira ne cenu karte.....ko stvarno zeli da ide skupice pare vec nekako... Tačno... To je tacno, ali sigurno u Srbiji nema 15000 ljudi kojima je prioritet bas ovaj koncert, bar ja ne verujem u to... Licno, mislim da je jedan od problema zbog kojeg pucaju koncerti taj, sto na njih idu sam najveci fanovi... Pa 60ak evra je bila dvodnevna ulaznica za Sonisphere u Sofiji prosle godine, ako se ne varam... U svakom slucaju da ne bi spamovali ovde, ako cena bude tolika na koncert ce ici fanovi, ja se nadam da ce biti niza pa da mozemo da odemo i mi kojima to nije prioritet... Ako nista drugo, izuzetno mi je drago sto nas bar ova dva benda nece preskociti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitesnake_Zr Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Koliko se secam,i za cert na Tasu su karte bile jeftinije nego u ostalim zemljama?Mozda gresim,ali bas mislim da su karte bile u domenu korektnih cena tada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 (edited) Ne secam se cene za cert na Tasu, ali mislim da je realno da cena za parter bude oko 4000... Mozda gresim, ja bi za meni omiljene bendove sigurno dao i 50-60 E za ulaznicu, ali bi to i dalje bilo preskupo... Edited January 24, 2011 by ..charlie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts