April 20, 200322 yr Author comment_195559 Jedva cekam da vidim Moondive uzivo.Do sada sam cuo samo one dve pesme koje su prezentovane na 202ci i veoma sam zadovoljan kako za sada stoje stvari.Nadam se da ce album uskoro biti gotov i izdat. Ako Moondive svira uzivo kao na onim snimcima,onda je to vise nego za pohvalu. MOONDIVE SU FACE!
April 20, 200322 yr comment_195865 Koje jos autorske pesme izvodite na svirkama osimEnd the Night Za sada necemo da sviramo nista vise osim End, zato sto je materijal pri kraju i njegova prava prezentacija tek predstoji... E, da, ako se pojavimo u medjuvremenu na Demo festu u Obrenovcu, onda cemo MORATI nesto jos nase da sviramo, ali videcemo...
April 20, 200322 yr comment_195866 Свирате ли само ви 26. или има још неког? Ma bice jos sest bendova! Sviramo cetvrti, to je za sada kao sigurno...
April 25, 200322 yr comment_196294 Cuo sam sinoc na 202-ci onu pesmu bad in me mislim da se tako zove bolja je od let one go jedno 5 puta
April 25, 200322 yr comment_196297 Ej bre jel' imate vi neku losu pesmu? wait and see... ako ne uspete da izdvojite ni jednu, napravitjemo jednu loshu, onako, za fanove shalu na stranu, jel vam se svidja "The Bad In Me" (onu shto je pushtena u chetvrtak uveche, tj juche, na 202-ci)? Ona je takodje demo u sushtini, jer tek treba da radim na klavijaturama kako treba u toj pesmi...
April 25, 200322 yr comment_196308 Ej bre jel' imate vi neku losu pesmu? wait and see... ako ne uspete da izdvojite ni jednu, napravitjemo jednu loshu, onako, za fanove alu na stranu, jel vam se svidja "The Bad In Me" (onu shto je pushtena u chetvrtak uveche, tj juche, na 202-ci)?Ona je takodje demo u sushtini, jer tek treba da radim na klavijaturama kako treba u toj pesmi... Stvarno je odlicna! a:
April 25, 200322 yr comment_196340 Ona je takodje demo u sushtini' date=' jer tek treba da radim na klavijaturama kako treba u toj pesmi...[/quote'] Zato sto ja nisam uradila "kako treba"!
April 25, 200322 yr comment_196364 Ona je takodje demo u sushtini, jer tek treba da radim na klavijaturama kako treba u toj pesmi... Zato sto ja nisam uradila "kako treba"! nisam tako mislio, koleginice! s' obzirom da nisi klavijaturistkinja, razbila si ga mislio sam da uradim kako treba, jer ovo shto sam doradio za 20 minuta juche popodne, bash i nije moja vizija kakotrebanja
April 25, 200322 yr comment_196392 Stvarno je odlicna! a: hvala Одлична је. Свиђа ми се што је другачија од претходних. Pesma je malo brza od ostalih a: *cough*dostavishestimbaladama*cough* , a?
April 27, 200322 yr comment_197470 Svaka cast na koncertu u DO. Nadam se da cemo uskoro zasvirati zajedno!!!
April 27, 200322 yr comment_197481 Jebiga ozvucenje je bilo lose Angele nisi se najbolje cula. Pc.Pozdrav za Angale najlepsu metalku
April 27, 200322 yr comment_197670 "]Svaka cast na koncertu u DO. Nadam se da cemo uskoro zasvirati zajedno!!! shto da ne iz kog si benda? Jebiga ozvucenje je bilo lose Angele nisi se najbolje cula. Pc.Pozdrav za Angale najlepsu metalku jaooooj :oops: :oops:
April 28, 200322 yr comment_197829 Na forumu "koncerti i okupljanja" se ne moze vise postovati na temi o svirci u DO, tako da ja moram ovde... Maya pita koje tehnike pevanja koristim...hm...ne razumem pitanje bas najbolje, ali pretpostavljam da koristim one tehnike koje bi trebalo da koristim, ako je to neki odgovor