November 22, 201311 yr comment_2704832 Jebote,napokon si poceo slusati kvalitetnu muziku. Nisam jos preslusao,overice se danas.
November 22, 201311 yr comment_2704880 zbog Mejdena sam osećao odbojnost prema čitavom žanru, tek u poslednjih godinu dana nadoknađujem propušteno
November 22, 201311 yr comment_2704908 imao sam i ja taj momenat ali mi se javio i prosao kad sam imao cirka 14 godina. i pity you
November 22, 201311 yr comment_2704946 na kraju sam bio zavoleo iron maiden, nakon koju godinu, kad sam se napeo da ozbiljno preslusam albume sa diannom. onda sam zavoleo i dobre albume sa dikinsonom onda su mi postali bezveze albumi sa dianom, onda su mi opet postali dobri, onda su mi postali bezveze albumi sa dikinsonom, a na kraju su mi opet postali bezveze i albumi sa dianom dok mi mejdeni nisu postali bezveze ucelo negde kad sam imao 20 godina, a onda sam se vratio malo slusanju i skontao da su њж puta bolji od kao nekih legendarnih nwobhm bendova koje sam kao zavoleo u medjuvremenu, ali sam ujedno skapirao da imaju mnogo ocajnih pesama, pored onih genijalnih i da su izvaredan bend sa pretezno ocajnim albumima sto je objektivno i istina, tako da preporucujem i tebi isti put.
November 22, 201311 yr comment_2704952 lol ...inace, bolji mi je prethodni album hell-a, ovaj jeste pitkiji ali onaj je interesantniji
November 22, 201311 yr comment_2704955 http://www.youtube.com/watch?v=Ol1KyuCHC8U ovo je nesto najjace
November 22, 201311 yr comment_2705053 na kraju sam bio zavoleo iron maiden, nakon koju godinu, kad sam se napeo da ozbiljno preslusam albume sa diannom. onda sam zavoleo i dobre albume sa dikinsonom onda su mi postali bezveze albumi sa dianom, onda su mi opet postali dobri, onda su mi postali bezveze albumi sa dikinsonom, a na kraju su mi opet postali bezveze i albumi sa dianom dok mi mejdeni nisu postali bezveze ucelo negde kad sam imao 20 godina, a onda sam se vratio malo slusanju i skontao da su њж puta bolji od kao nekih legendarnih nwobhm bendova koje sam kao zavoleo u medjuvremenu, ali sam ujedno skapirao da imaju mnogo ocajnih pesama, pored onih genijalnih i da su izvaredan bend sa pretezno ocajnim albumima sto je objektivno i istina, tako da preporucujem i tebi isti put. Seres ko patka.
November 22, 201311 yr comment_2705109 Mejden je esencija prdenja po banacanima, dok Balkan peva - Svecanost u nasoj maloj firmi, tukarasi zele da ga djuglonenko...
November 25, 201311 yr comment_2705831 odlican je novi album.jeste malo dugacak ali nisam cuo losih pesama,mozda mi samo jedna dosadnjikava.
November 25, 201311 yr comment_2705880 jel ovaj lik stvarno nije pevao metal u zivotu pre nego sto je usao u bend? citao sam da je glumac. mnogo dobar vokal, kao spoj midnight-a iz crimson glory i geddy lee-a. bas dobar pevac.
November 25, 201311 yr comment_2706003 Odlican je album.Doduse,meni je prosli bolji,konkretniji mi nekako.Ali i ovaj valja itekako,odlican rad.Pevac definitivno daje albumu to nesto posebno.Covek je masina. jel ovaj lik stvarno nije pevao metal u zivotu pre nego sto je usao u bend? citao sam da je glumac. mnogo dobar vokal, kao spoj midnight-a iz crimson glory i geddy lee-a. bas dobar pevac. Evo ovde malo vise o njemu: http://www.cackblabbath.com/2011/05/26/hell-interview-with-david-bower/
November 25, 201311 yr comment_2706071 Kuruze, overi In Solitude obavezno pustih, ne sviđa mi se vokal muzika je dobra
November 26, 201311 yr comment_2706146 Odlican je album.Doduse,meni je prosli bolji,konkretniji mi nekako.Ali i ovaj valja itekako,odlican rad.Pevac definitivno daje albumu to nesto posebno.Covek je masina. Evo ovde malo vise o njemu: http://www.cackblabb...th-david-bower/ hvala.
November 28, 201311 yr comment_2706723 Gledao sam ih veceras, fenomenalni su uzivo, ali ono, svaki segment, bend za primer.
November 28, 201311 yr comment_2706743 "nja nja nja, gledao sam Hell, Incantation, Shining, Impiety a uskoro cu i Slaughterday i Carcass, nja nja nja" Duvaj ga plavuso!