April 16, 200322 yr comment_193103 Do jaja su za sex! \"Shadow of the moon\" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a:
April 16, 200322 yr comment_193341 Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchice
April 16, 200322 yr comment_193381 Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchicehehe...zanimljivo 8)
April 17, 200322 yr comment_193673 Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchice WHATTA HATER?!?!
April 17, 200322 yr comment_193685 Ritchie je poceo da pravi muziku za zene, ali bolje i to nego neki macho-heklaj tripovi, ajmo svi ruke UVIS, itd. Dobar mu je "Under A Midnight" 8)
April 17, 200322 yr comment_193905 Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchice WHATTA HATER?!?! HATEBREED..... HATEBREEEEEEED...... UUUAAAAAARGH...... haha.... heh.... huah....
April 17, 200322 yr comment_193908 Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchicehehe...zanimljivo 8)
April 17, 200322 yr comment_193936 Ritchie je poceo da pravi muziku za zene, ali bolje i to nego neki macho-heklaj tripovi, ajmo svi ruke UVIS, itd. Dobar mu je "Under A Midnight" 8) "Under a Violet moon" i "Fires at Midnight" a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a:
April 17, 200322 yr Author comment_194199 Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchice izvin`te, a ja mislila da dodjem u holidej na svirku crvenog barona... a: nije valjda toliko grozan bend pa da mora da se mrzi... :? 8O :roll:
April 18, 200322 yr comment_194305 Imam tisucu njihovih pesama na gomili sad sam se bas nakacio da vidim kako to ide po albumima....al cela gomila je FENOMENALNA!!!!!!
April 18, 200322 yr comment_194427 Ma jok sinak, I'm just kidding!! Samo ti zili!!!! jao hvala ti cika Adame 8)
April 25, 200322 yr comment_196356 Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchice izvin`te, a ja mislila da dodjem u holidej na svirku crvenog barona... a: nije valjda toliko grozan bend pa da mora da se mrzi... :? 8O :roll: IZGLEDA DA OVDE BAS NIKO NIJE GLEDAO CHARLI BROWN-A (''Charly Brown and Snoopy show'')................... ali crveni baron je i dalje biiiip!
May 10, 200322 yr comment_204768 Pozajmio sam jednom prilikom ortakinji (koja ne slusa metal) Blackmore's Night, za koje u zivotu nije cula i maximalno se odusevila. Neverovatno je kako ne-metalci vecinom ne znaju nista o ovom bendu, sem ako ne cuju o tome od metalaca!
November 7, 200321 yr comment_309192 Imam 4 albuma od njih. Samo mi se nesvidja to sto se sa svakim novim albumom sve vise udaljavaju od prvog albuma koji mi je licno najleprsaviji,najromanticniji,najblazi i najBOLJI. Cuo sam i par pesama uzivo i sada pokusavam da iskopam to od nekoga. Uh jedva cekam.
November 9, 200321 yr comment_310671 Obozavam ih! Muzika je stvarno prelepa i opushtajuca, Candice ima najdivniji glas na svetu!!...Shadow of the moon je odlichan album i upravo ta pesma mi je omiljena.....
November 9, 200321 yr comment_310854 Do jaja su za sex! \"Shadow of the moon\" je najbolji. Ritchie je cale! a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchice izvin`te, a ja mislila da dodjem u holidej na svirku crvenog barona... a: nije valjda toliko grozan bend pa da mora da se mrzi... :? 8O :roll: Crveni Baron??? Riba sa gitarom nisu loshi a:
November 9, 200321 yr Author comment_310911 postoji li jos bend? marko, ovaj post godinu dana stoji...
November 10, 200321 yr comment_311137 "Crveni baron"? Bice da postoje, pisalo je na plakatima za jednu od onih brucosijada pre neku nedelju da su svirali u Holideju A da, Blackmore's Night :oops: ako ne rekoh vec - valja samo prvi album 8)