Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 856
  • Views 75.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dovedi ih, kostaju 100evra

• I WT nastava sa govnjarijama. Utopia, pa ovo, mogu militi kakvo ce sranje biti novi album...

• Album je zanimljiv, pun je hitova i od ovih 11 pesama za 8 sigurno mogu da izbace spotove ako to hoce, sve sami singlovi. Iako svaka pesma moze bez problema da se slusa sama za sebe, opet ceo album u

comment_693190

sa velikim zakasnjenjem...Opasni Holandjani! Narocito stari radovi, zakljucno sa Mother Earth. Da li ste videli nove spotove ("Stand my ground" i "memories")? Meni su OK spotovi, iako je muzika postala komercijalna, ali nesto se mislim, bolje i oni da se vrte na evropskom Mtv-u nego gomila meni nepoznatih repera, Gwen i Awril koje su mi se vec popele na glavu, bez uvrede...

comment_694504

Moram priznati da ovaj novi album, ma koliko bio komercijalan, sadrzi takvu mocnu melodiku da jednostavno pocinjem da volim WT!!!!!!!! Textovi su manje-vise dobri... NEVEROVATNO!!!!

TAKO JE! :clap: :clap: :clap:

---------

Prvo, pricas sam sa sobom.

Drugo, videla sam spot i ne svidja mi se at all.

svi mi pricamo sami sa sobom. priznaj da stalno vodis monologe i idijaloge u sebi sama sa sobom. priznaj! violent.gif

a drugo pitanje? jesu li pesme povezane i mora da se slusa redom il jok?

Edited by GothicWraith

comment_702966

Ja bas gotivim WT.Drugim recima,OBOZAVAM IH!!!Naj pesma(i spot)im je Mother Earth ali mi se svidja i Running Up That Hill.Moze li neko mailom da mi posalje Running Up...?

Inace,pored Amy Lee Sharon denAdel mi je the best female singer!I pored Tarje,naravno icon_rolleyes.gif

Cheers! pivopije.gif

• 1 month later...
comment_742829
Ja bas gotivim WT.Drugim recima,OBOZAVAM IH!!!Naj pesma(i spot)im je Mother Earth ali mi se svidja i Running Up That Hill.Moze li neko mailom da mi posalje Running Up...?

Inace,pored Amy Lee Sharon denAdel mi je the best female singer!I pored Tarje,naravno rolleyes.gif

Cheers! pivopije.gif

ma nema jaci vokal od FLOOR JANSEN I ANEKKE !

Sharon ima lepu dikciju i to je sve. Inace ja mislim da je RUNING UP THAT HIL neka obrada, valjda. icon_confused.gif

• 3 weeks later...
comment_765576

Osnovno sto fali ovom bendu je manjak originalnosti...Jedino na Enter jos ima nekog materijala koji valjda, Mother Earth za moj ukus mnogo komercijalan, a najnoviji pocinje opet uzlaznom putanjom da ide...Ne osporavam da pevacica ima jako lep glas ali celokupan utisak je deja vu icon_da.gificon_spava.gif