Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Bend osnovan 2009. u Jagodini,sve informacije kao i besplatan download albuma na zvanicnoj stranici benda: www.myspace.com/legionofthunder

3copynu.jpg

Eto ti sudbine, da mi bas prvi post bude ovde u vasoj temi a u nedelju smo pricali da bi trebalo da se aktiviram malo ovde :).Milan

posle The Ep, koji ima 6 pesama, snimili smo i ceo album sa 14 pesama. sada bi bilo cool da idemo malo da sviramo okolo. do sada, ljudi koji su nas slusali su ljudi iz pomoravlja. hvala svima na podrsci. vidimo se u vasem gradu!

nikola

Baš htedoh reći... dobar bend, samo treba malo da se aktivirate po pitanju svirki i promocije.

Baš htedoh reći... dobar bend, samo treba malo da se aktivirate po pitanju svirki i promocije.

• Author

Hvala na podrsci Slobo.Milane vreme je da se vratis korenima i pridruzis se ponovo hordama yumetalaca!

Ko sto rece Nikola koji je inace gitarista i glavni krivac za postojanje ovog benda orni smo za koncerte u svim gradovima Srbije,zainteresovani se mogu javiti privatnom porukom a imamo repertoar od preko sat vremena za nastupe uzivo.Ostali clanovi,ocekujemo vase pohvale i kritike na omiljenom nam forumu gde se skupljaju ljubitelji pravog zvuka.Pozdrav!

• Author

Da Milose,to su bendovi koji slicno rokaju i mi ih volimo i slusamo.Bas bismo voleli da sviramo u prestonici a i da se konacno vidimo sa ljudima s kojima se godinama druzimo samo virtuelno nazalost.

Inace evo linka za recenziju naseg albuma na Metal Sound stranici zahvaljujuci Slobi prvenstveno a pozdrav i celoj redakciji:

Heads Must Roll review

• Author

Da,od nastanka,vokal.Slusao si?

• Author

Bas danas radimo novi photosession za album.Bice na spejsu novih fotografija ovih dana.

evo jedne, a vrlo uskoro bice vise

e, jebi ga, ne znam kako se ovde uploaduje. ima jedna na fb.

Edited by Nikkola88

Ovaj bend je prokleto do jaja i pozdrav daleko iskusnijoj ekipi iz Jagodine,mogli bi smo nekad da zasviramo zajedno! Pupak

Testator! :bigblue::rockdevil::pivopije:

• Author

Zdravo bio i hvala ti na pohvalama.Zovite i dolazimo,drago nam je da vam se svidja.

• Author

Hvala Zlatko na svoj podrsci nasem bendu od prvih dana.Evo ga novi image benda sa spejsa:

43780278.jpg

Pozdrav. Sinoć sam u emisiji pustio dvije pjesme sa albuma, tako da su oni koji su slušali Balkan metal night mogli čuti i vašu muziku.

• Author

Hvala ti veliko na tome i drago nam je sto si nas predstavio svojim slusaocima.Koje dve pesme su isle?Bas me zanima kakve ce reakcije biti...

zanimljivo mi je ovo bas

volim srpske bendove koji sviraju srpski metal/hc i slicno