Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 43.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

Imamo više sreće nego pameti.   Nemamo šta da tražimo u polufinalu.

• Добро је што је Литванија испала, сада нам се повећавају шансе за освајање медаље... Иначе, не заносите се с љубављу према БЈРМ-овцима, убише нам краља '34. Лажна нација је лажна. Плус имају и црњу.

• El Karnisero
    El Karnisero

comment_2403461

Осветили сте Цара Лазара, све Југовиће, Богдана старог ... али и ону крађу из полуфинала СП од прошле године!

П.С. Пушите га лојавци!!!! :D

comment_2403463

Imamo više sreće nego pameti.

Nemamo šta da tražimo u polufinalu.

comment_2403467

Katastrofa sudjenje , tesko je sa takvim sudjenjem razviti igru , kad sve sagledamo apsolutno zasluzena pobeda , presudilo je lose izvodjenje slobodnih bacanja Turske .

Sad Makedoniju ili Rusiju bi trebalo da pocepamo , a u 1/2 finalu je sve moguce.

comment_2403468

Na stranu to sto Turcima nisu svirali ocigledne faulove, al' odigrali smo grozno... Bas lose, odigramo jednu i po cetvrtinu kako treba, ostalo uzas. Teodosic vrlo cesto odigra dosta nerazumno, sili kad ne treba, poceo je opsano da me nervira... Sve u svemu neko polufinale je maksimum koji ova reprezentacija moze da postigne (i to maks maksimuma), nismo za medalju sa ovakvim igrama realno...

Edited by KinSlayer

comment_2403473

Pa mi i nemamo neke vanzemaljske igrace pa da se tripujemo kako je zlato ili bilo koja medalja realna. Imamo Tea, krleta i Savana, ostali su prosek proseka. Ali nasi momci igraju, ili su bar neko vreme igrali timski, imamo najboljeg trenera na sampionatu i to je nas kvalitet. To je dovoljno da udjemo u 8, e sad sve preko toga je uspeh.

comment_2403474

Turci su odigrali katastrofalno lose, plus su promasili 13 bacanja, nasi dobri do tamo negde polovine druge cetvrtine, posle je sve bilo neko srljanje, solo potezi, totalno bez ideje...pre su nas vadili sutevi Savanovica i Keselja, danas ni toga nije bilo, nadam se da ce u cetvrtfinalu biti bolje...

comment_2403475

Tako je Bato , mmmmmmm to slurp slurp , duc duc ..... Ahhhh tako , ajsis kudjo izrode .

Jebi govna lopovska , do smrti siluj .

jel to zato što se patriotizam meri na košarkaškom parketu?

comment_2403476

Steta sto tamo kod +14 nismo uspeli da prelomimo tekmu, imali smo par suteva za 3 u to vreme, ali smo promasili. Da smo se tad odlepili na +20 mogli bi da nam sisaju neobrezanog rumenka, ali dobro, vazno je da smo dobili

comment_2403478

Pa mi i nemamo neke vanzemaljske igrace pa da se tripujemo kako je zlato ili bilo koja medalja realna. Imamo Tea, krleta i Savana, ostali su prosek proseka. ...

Daj ne zasmejavaj me , haha Savan iznad proseka??? Suvi prosek !

comment_2403480

jel to zato što se patriotizam meri na košarkaškom parketu?

Ne , nego imam fetis na retardirane .

Sudije su nam poremetile ritam , to je nasa najveca boljka .

Tako je bilo i sa Spancima i sa Francuzima . Samo ciste glave i medalja je realnost .

comment_2403482

jebote Bato koji je tebi kurac? ti bas uzivas da vodis sopstveni rat na ovom forumu, daj se malko prizovi svesti...

Jesam li se ja obratio Sreti ili on meni? Na btw nepristojan način, ali boli admina dupe...

comment_2403484

Ne , nego imam fetis na retardirane .

Ja koliko vidim jedini sam pogodio da su naši druga liga na ovom prvenstvu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.