Jump to content

Rekreativni BICIKLIZAM i priključenija


sale 3sm Larry Flynt

Recommended Posts

nije haha

 

prolazio sam nedavno pored izloga, pa se zagledao u ovaj

 

tako nešto mi i treba, u suštini

ložio sam se na drumaša, pa sam skontao da to nemam gde da vozim po Beogradu, a kući retko idem

MTB mi ne treba

 

ovo je najbolje rešenje, koliko kapiram

 

 

a gde da ga nađem za te pare?

 

na sajtu Cannondale je 760$, ladno je jeftiniji kod nas

Share this post


Link to post
Share on other sites

zajebi te cene sa sajtova proizvodjaca, uvek je cena niza nego sto je kod njih navedeno.

 

Ja uzeo polovnog drumasa pre jedno 6 meseci. Posle sam skontao da mu napukao ram, sad stoji kod majstora vec mesec dana, nije mu tu aparat... a taman pocela sezona :udri:

 

Moram da uzmem jos jedan za rezervu, uvek mi se neki defekti desavaju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uzela sam pre neki dan drumaša za 230 evra, stvarno ok. Nije da nije za po Beogradu (mislila sam biće očaj), jedino što se malo sporije vozi sa njim jer moraš da paziš na rupe i ne možeš da se tek tako bacaš na pešački i prelećeš udarne rupe i šahte kao da ih nema.

 

MTB je zaista majka svih bicikala. Daleko najudobniji i najsvestraniji. Skoro svi imaju rupe za zadnji nosač (čak i moj drumaš ih ima!) pa može da bude magare za pijac ako treba. Šahte, rupe, šine, kaldrma... Ne zanima ga. Uglavnom i nisu teži od trekera i hibrida, ili su recimo za kilo teži, što nije nikakva razlika. Nema razloga bežati od mtb-a.

 

Kuruze, korisnik delboy na oglasima na 2bike iz Smedereva ima dobru ponudu siti-bajseva i hibrida i baš često dobija robu

A potencijalni kupci prate oglase kao manijaci i bukvalno najbolji primerci koji imaju najslađu cenu se prodaju u roku od 24 sata. Čim vidiš da nešto stoji 7 dana znači da baš i nije ponuda koja se ne odbija

Edited by jelchica

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja imam city bike, preudoban.

 

Inace evo me u Berlinu, da, na yumu sam jepte se, i sam da prijavim da su ovo ovde staze za bicikle a mi imamo kuac.

 

Mislim da vani vise ljudi fura krsheve od bajsova. Pricala sam sa jednim likom iz holandije o tome. Bio je u fazonu da ima tri bajsa svaki za svoju namenu. Onaj od 50 evra njime ide na pijacu pa ako ga ukradu nek im je sa srecom. Trekker za offroad a one brze sto furaju po gradu e to vozi kad ide u neku halu u kojoj se voze takvi bajsevi u krug :haha:

 

Ja bajs u Bg ne ostavljam ako ga ne vidim, zajebi.

 

Meni su ovde totalno cool kojekakve varijante za decu. Ima i za napred i prikolica i neki bajs koji se kaci na bajs da tako kazem... Ali i staze su auto putevi. Kod nas zbog sirine staze i gomile rupa i provlacenja izmedju kola ne bi moglo da se vozi tako neko cudo s prednjim sanduceton za decu. Sto je stvarno jebaga jer kad imas dvoje+, sta s njima ako hoce jedan roditelj da ih vozi?

 

Hocu da kazem ne kenjajte coveku, drugacije se zivi u tudjini.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovde u Minhenu isto se bajsevi voze kao ludi, staze bukvalno svuda, a jos je grad ravan pa milina, i brdo parkova za offroad, i ne kradu se maltene uopste, stvarno retkost da cujes da je nekome bajs ukraden ... Ali policija sto kaznjava jebe kevu. Kolega jedan imao je led osvetljenje napred, i malo je slabije svetlelo kada se vracao kuci, valjda baterija popustila, zaustavi ga partrola i op 40 eura kazna :haha: Za svetlo na bajsu. Inace kazna ako nemas zvono na bajsu je 60 eura ... I ovde svi voze te neke city bajkove, ali ja gledam danima neki MTB da uzmem, kad otiso do prosecne radnje, ispod 800 eura nema bajs :haha:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

sedište za dete napred i sedište za dete nazad...

jedan moj drug tako vozi ćerkice

 

Mislim da ovde napred nije dozvoljeno da se vozi dete, nazad ima propisno sedište sa pojasom.

 

Što se tiče krađe i ovde se dešava da ti ukradu bajs ali su svi koji imaju kućno osiguranje osigurani i za bajseve, a osigurani su skoro svi. Kolegi su ukrali bajs, dobio je pare u istoj vrednosti u roku od dve nedelje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 5 years later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...