Jump to content

Tema za ekipu


Baal

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

meni je to krajnje sumnjivo, zbog ovog teksta

https://www.index.hr/vijesti/clanak/mitropolit-pavlovic-srpski-mediji-nisu-imali-pravo-kad-su-prigovarali-da-je-papa-beatificirao-ustasu/259561.aspx

Hrvatski državni arhiv nedavno je objavio Dnevnik Diane Budisavljević od 1941. do 1945. u kojem je prikaz rada "Akcije Diane Budisavljević" tijekom koje je uz pomoć nadbiskupa Alojzija Stepinca spasila više tisuća pravoslavne djece i izradila kartoteku za njih oko 12 tisuća, koja je omogućila da se sačuva njihov identitet i omogući povratak obiteljima.

ako je zaista neko naš snimio ovakav film, treba mu/joj jebati mater

Edited by kuruz

Share this post


Link to post
Share on other sites

- Šta je, bre, ovo? Hrvatski dres? Kakav je ovo treš? Ovo je pravi tim, izabrao si pogrešan tim ku...n sine - besnela je Čeri:

- Najbolja je Zvezda. Naučiću te lekciju i zapamtićeš moju Crvenu zvezdu, razumeš? Sada ćeš videti kako igrači Zvezde j..u. Ne za...ava se niko sa njima. Razumeš?

 

Upravo skidam u rezoluciji 1080p. Da vidimo podrobnije o čemu se tu zapravo radi. Mala je odavno zrela za kamenjarske dubine Zapadne Hercegovine, tu sumnje nema.

Edited by vudun

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...