Jump to content

NBA 2011/2012.


Baal

Recommended Posts

Auuuu, Pierce dobio utakmicu, minut pre kraja pogodio trojku preko Jamesa. Fantastična poslednja četvrtina, gomila ludih poteza. Wade je imao neki potpuno nenormalan koš par minuta pre kraja, pa Rondo koji promašuje polaganje i odjednom se stvori ispod obruča, uhvati svoj promašaj i ispravi grešku, pa asistencija posle blokade nad Bass-om, u skoku, jednom rukom, za trojku Pietrusa, pa na drugoj strani trojka Chalmersa, odlična utakmica stvarno, prosto će mi žao biti kada se završi serija. Garnett na kraju u intervjuu rekao šta misli o onima koji ne veruju da sa 35+ godina mogu da urade nešto, bacio malo sprdnje na račun onih koji ne veruju u njih, i tako :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislim da će ekipa sa zapada imati veće šanse. Videćemo šta će biti večeras, ali po svemu prikazanom do sada, Oklahoma je favorit za trofej. Nije da mrzim Majami, neće mi smetati ako osvoje, ali pre svega, navijam za dobar basket. I Boston :rockdevil:

Edited by Dead Man Drinking

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam gledao i nešto treće četvrtine, tj. gledao sam dok su stizali tu razliku od 15 poena, i za to vreme sve je bilo čisto, nije bilo previše faulova, jednostavno su momci iz Thundera igrali bolje i lagano stigli i do prednosti. Jedino je bila jedna situacija gde je Westbrook raspalio po glavi (čini mi se) Parkera, faul tipa Wade na Rondu, nije svirano, a moglo je biti svirano i kao flagrant možda. E sad, ako je bilo nešto posle, to nisam gledao. Nije nemoguće, jbg, nad zvezdama se često prave faulovi, ali često se i sviraju neki koji ne postoje. Spursi više i nemaju neku superzvezdu, tj. imaju, ali se o njima ne priča kao o najboljim igračima. Parker je npr. sigurno ove sezone bio među 10 najboljih igrača u ligi, ali on ne ide toliko na kontakt, igra fantastičnu školsku košarku bez neke posebne potrebe za kontaktima, samo se neverovatno snalazi u reketu, tu je sasvim sigurno najbolji na svetu, i to više nego ubedljivo. Često fauliraju Manua, ali on više nema neki status superzvezde, pa često sudije i ne obraćaju pažnju posebno. Mogu da pričaju šta hoće, ali često je vrlo očigledno da se nad zvezdama sviraju nepostojeći faulovi. S druge strane, OKC igra takvu košarku da je često jako zajebano biti sudija. Imaju igrače koji su toliko brzi u prodorima i traže kontakt i faul, pa ajd mogu da razumem ako sudije nešto ne vide ili pogrešno procene.

 

U svakom slučaju, šteta što ne ide serija do 7. utakmice. Verujem da će i na istoku biti slično, mada, ko zna, James ima da podivlja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

gledao sam od drugog poluvremena, i jeste bilo svirano dosta sumnjivih faulova u korist oklahome, ali pravili su i sparsi mnogo gresaka u napadu. bolje ipak sto je ovako ispalo na kraju, imaju odlican mlad tim, realno sa ovom ekipom mogu da dominiraju narednih 5 ili vise godina. ja bi iskreno voleo finale okc - majami. nesto ne verujem bi bio zanimljiv duel protiv bostona. ovako bi bila prilika da se durant popisa po lebronu i dokaze da je trenutno najbolji igrac u ligi, to bi po meni bio best case scenario.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je l' se meni čini ili ovo LeBron ima 39 poena a niko drugi iz Majamija nema dvocifren učinak? :D

 

Iju ovaj Boston kako igra ni ne zaslužuje pobedu. Ispada im lopta, promašuju otvorene šuteve i polaganja, a s druge strane ih uništava jedan igrač. 41 poen u tri četvrtine, mjau :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...