Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.9k
  • Views 208.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vlaja Buraz
    Vlaja Buraz

Туљане тупави, нисам аутор приложеног; немам фејзбук профил за разлику од горепоменутог који се клео како никад неће имати фејзбук нити мобилни телефон а сад је 2/2; боље да не кажем ко ми је послао с

• Demon Seed
    Demon Seed

Siromašan post, ali ko mu je kriv što koristi fejsbuk pa da ga i ti vidiš

• Demon Seed
    Demon Seed

Turio si 'uvredu' na početak posta, da bi to pravdanje bilo manje bezvezno? Da l' mislis da nekog bole ko ti je poslao sličicu...   Nabode te tuljan na kljovu

• Author
comment_751576

(offtopic) - hipersvemir kao i sranja od ovih Topicevih filmova! Na cemu moras biti da ti se svidi Team America? O Chopper-u da ne pricam. A i ovaj BaseKateBall je blaga katastrofa. Jedino se Depp pokazao sa slepim misevima, mada je i to pritisak.

Ajd!

Poz!

comment_752505
(offtopic) - hipersvemir kao i sranja od ovih Topicevih filmova! Na cemu moras biti da ti se svidi Team America? O Chopper-u da ne pricam. A i ovaj BaseKateBall je blaga katastrofa. Jedino se Depp pokazao sa slepim misevima, mada je i to pritisak.

Ajd!

Poz!

Znaci team america, je prejak.

Ne znam laki u zadje vrjeme si poludio,nista ti nevalja i stalno si nervozan.

Djina bise muze.

laugh.gif

• Author
comment_753205

Stvarno sam promenio misljenje o ovoj grupi. Ne znam u pocetku mi se uopste nisu svidjali ali onda sam prosto iz zezanja pre 3 meseca kupio njihov album i odusevio sam se. Na albumu mi se prosto sve pesme svidjaju i stvarno po meni imaju evropski potencijal

Thanks!

pivopije.gif

@ Manga - vise da je obrnuta situacija, nekako si mi ti pod pritiskom icon_smile.gif

Poz!

Edited by Apeiron

• Author
comment_753875
Apeirone samo da ti kazem da ste fantasticno svirali na koncertu na kraljevskom i da vam je dobra ona nova pesma . I da kad ce vam izaci novi album posto ste The force within snimili 2002 a objavili tek 2004

Hvala za komentar za svirku!

Sto se albuma tice, odlicno pitanje.

Nadam se da ce do kraja godine pesme biti spremne, a da ce tad i snimanje da usledi. Nova pesma bi trebala biti naznaka kuda ce se sa bendom dalje ici. Ali videce se vec.

Tu smo, i ne idemo nikuda (mislim kao bend da cemo jos dosta da sviramo, dok ja kuci nisam nikad icon_mrgreen.gif ).

Poz!

comment_754170

Samo naprijed starac, nadam se da ces prikupiti dosta inspiracije (ili konspiracije icon_biggrin.gif ) na predstojecem koncertu Pere Deformere.....

Album, uz moja najiskrenija nadanja bice gotov (mislim i izdat) do kraja 2006. icon_smile.gif

Poz i lijepo se provedi!

comment_755597
Stvarno sam promenio misljenje o ovoj grupi. Ne znam u pocetku mi se uopste nisu svidjali ali onda sam prosto iz zezanja pre 3 meseca kupio njihov album i odusevio sam se. Na albumu mi se prosto sve pesme svidjaju i stvarno po meni imaju evropski potencijal

E, brate, sa mnom je isto tako bilo. Ako si ih prvi put cuo, kao i ja, u Domu omladine, nije ni cudo sto ti se nije svidjalo. Ma uvek treba preslusati album, pa onda suditi o bendu (a kad nesto cujes u Domu omladine ili na 202-kinim koncertima, onda su dodatne informacije neophodne!).

comment_758320

E Interfectorovci gdje u Banjoj Luci se moze kupiti vas cd, osim u " KEC"-u(ako se i tamo moze kupiti)????

Molim da mi neko danas odgovori posto sutra idem u BL, pa sam konto kupit vas cd i jos neki metal cd-ova .Gdje je najveci izbor metal cd-ova uopste???

Vita jela, zelen bor molim brzi odgovor!! xexexxaxa

comment_758325
E Interfectorovci gdje u Banjoj Luci se moze kupiti vas cd, osim u " KEC"-u(ako se i tamo moze kupiti)????

Molim da mi neko danas odgovori posto sutra idem u BL, pa sam konto kupit vas cd i jos neki metal cd-ova .Gdje je najveci izbor metal cd-ova uopste???

disku u ilegali...moze da se nadje trenutno samo kod carcass-a....na broj 065-220-752

Zovi taj broj jer nema nigde drugo, ako i kod njegas uopste ima.

Apeiron u ilegali.

comment_762160

Mozes i kod mene kuoiti CD-ove, ali originale....

U BL!