July 28, 200520 yr Author comment_859470 Samo da cestitam velikom, najvecem, najstarijem, INVICTUSU, 34. rodjendan, uz sve najbolje zene, ovaj zelje , mnogo maloletnica, alkohola, nauljenih heavy metalaca, U.D.O.-e u toplesu, i da dozivi bar jos toliko vekova. Edited July 28, 200520 yr by Apeiron
July 28, 200520 yr comment_859714 prestar! sve najbolje to the chubby gay! *plumper in glasses and retro shirt, itd*
July 28, 200520 yr comment_859994 Chicha nek ti je ovaj Treci vijek sa srecom! Ipak, malo je tako starih metalaca, mogao bi cak i u Ginisa?! Poz
July 28, 200520 yr comment_860059 Zelim ti da pobijedis na narodnjackim karaokama i da prosetas putem crvenog itisona. Zivjeli
August 1, 200520 yr comment_862484 Nema sta iskreno, mada mi je malo cudno sta ovoliko ljudi sa gerijatrije ima sa nekim mladcem kao Ja.
August 2, 200520 yr comment_863860 Majmune, sta bi za Accept? Ima da me izvjestis obavezno! Ajd pa kad se vidimo ovo koji dan! Bas si zajeban na onoj slicici! Vlado
August 3, 200520 yr comment_865053 pridruzujem se zeljama .. srecan ti rodjendan!! kako ono beshe? viteze? ispala sam iz svih mogucih metal tokova ... shta se deshava sa vama? bss
August 3, 200520 yr comment_865273 Samo da cestitam velikom, najvecem, najstarijem, INVICTUSU, 34. rodjendan, uz sve najbolje zene, ovaj zelje , mnogo maloletnica, alkohola, nauljenih heavy metalaca, U.D.O.-e u toplesu, i da dozivi bar jos toliko vekova. jaoooooo zakasnih majku mu da cestitam rodj sve najbolje matoriiiiiii..ziv bio 100 godina!!!!!
August 5, 200520 yr comment_866965 Samo da cestitam velikom, najvecem, najstarijem, INVICTUSU, 34. rodjendan, uz sve najbolje zene, ovaj zelje , mnogo maloletnica, alkohola, nauljenih heavy metalaca, U.D.O.-e u toplesu, i da dozivi bar jos toliko vekova. nema sta deda,bas si ga cestitao.
August 5, 200520 yr comment_867196 Ehehej, pa cestitam i ja rodjendan. Samo brzo si mi nesto ostario, da nije od sexa i droge? Smanji malo sex a pojacaj drogu, pa da se vratis u staro godiste. Inace, Invictus mi je veoma draga licnost u BL i veoma cijenjena. Mnogo je laznjaka i pokusaja da se bude cool, ali jedan je Invictus. Invictuse, ziv i zdrav bio sto godina!
August 6, 200520 yr comment_867363 Ljudi, dokag ce te upucivati saucesca Ivictusu. Desilo se pa sta, nije on najstariji deda na planeti (valjda)!!!
August 7, 200520 yr Author comment_868244 Frula + balalajka dovele su do strasnih rezultata. Bojim se za sledeci album
August 7, 200520 yr Author comment_868674 pridruzujem se zeljama .. srecan ti rodjendan!! kako ono beshe? viteze? ispala sam iz svih mogucih metal tokova ... shta se deshava sa vama? bss Eeee, nisam ni primetio ovaj post!! A ti, ziva li si? U kojoj si drzavi, i da li si uopste na ovoj planeti? Long time no see, zaista.
August 7, 200520 yr comment_868847 Nacuh ideju na balalajci, fino bogami!!! Nego Laki sta je tvoj posao u uvodu, sviras li ti bubnjeve?
August 8, 200520 yr comment_869357 Eeee, nisam ni primetio ovaj post!! A ti, ziva li si? U kojoj si drzavi, i da li si uopste na ovoj planeti? Long time no see, zaista. a ver.. 1- jesam .. i nisam.. 2- tu sam .. i tamo sam .. 3- za sada sam na istoj planeti .. ma, vratila se iz madrida pre nedelju dana i samo razmisljam o povratku.. sad bi trebalo da se bacim na uchenje ali... nego, da ne spamujem vishe...vidimo se u belgrado-u kiss
August 8, 200520 yr Author comment_869396 a ver.. 1- jesam .. i nisam.. 2- tu sam .. i tamo sam .. 3- za sada sam na istoj planeti .. ma, vratila se iz madrida pre nedelju dana i samo razmisljam o povratku.. sad bi trebalo da se bacim na uchenje ali... nego, da ne spamujem vishe...vidimo se u belgrado-u kiss OK onda Vidimo se uskoro, a menjaj potpis
August 8, 200520 yr comment_869551 Ljudi, dokag ce te upucivati saucesca Ivictusu. Desilo se pa sta, nije on najstariji deda na planeti (valjda)!!! Cak-cak
August 9, 200520 yr comment_869924 Vidimo se uskoro Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Nadam se da ćeš doći pre nego što ja odem, da se barem pozdravimo k'o ljudi................................