April 22, 200718 yr comment_1380220 Pa dobro, nisam imao ideju da previse skrecem temu sa samog benda, al sto se tice multimedie, pbicni playeri ih citaju bez problema, a mp3 mnogo brze cirkulise, a ovde je kod promosa osnovna ideja da bend cuej sto vise ljudi, i da se provrte i textovi, pa da kao nesto vise ljudi zna textove na svirkama, jer svi znaju da je mnogo dobar feeling kad znas pesme napamet Misli da nije preveliko cimanje da se to izvede, a efekat je mnogo jaci, i vise ljudi ce doci u posed snimaka preko raznih shareovanja , mailova i pizdarija Naravno, kad dodje do izdavanja albuma, SAMO ORIGINAL (sa potpisima, razume se )
April 22, 200718 yr comment_1380229 ma kul. nisam dobro zagledao promo, oldschool je radio to, ali mislim da ima link za myspace prezentaciju, gde imas i slike i tekstove i sve o bendu, tako da ako imaju komp, imaju i internet, pa mogu da se iscimaju do stranice
April 22, 200718 yr comment_1380238 Sto ne uradite malu flash prezentaciju pa to delite na cd-u...naravno da bude ukljucena i muzika u oba formata...
April 22, 200718 yr comment_1380264 Hand job rade samo ozbiljni klosari u parku za sicu. Bj je za klinke.
April 22, 200718 yr comment_1380273 Videli smo neki dan da je EMO ekipa sve jacha .. nema zime za Draconic
April 22, 200718 yr comment_1380283 Jos uvek je metal struja u bendu prejaka, ali emo struja ce na kraju pobediti !!!!!
April 23, 200718 yr comment_1380667 mozda ja i voochem na tu stranu izgledom... ali su mi riff-ovi ipak za decake (no homo!) neke Slayer meets Meshuggah & Fear Factory meets Slipknot varijante... tako da, dosta sa prozivkama na rachoon moje zurke...!
April 23, 200718 yr comment_1380704 sledeci put kad nas budes video na svirci, iscimaj nas, imacemo diskove najverovatnije, mada su nam ciljna grupa kuje, pa smo te mozda zato zaobisli sad na boneyard-u.
April 23, 200718 yr comment_1380887 mozda ja i voochem na tu stranu izgledom... ali su mi riff-ovi ipak za decake (no homo!) neke Slayer meets Meshuggah & Fear Factory meets Slipknot varijante... tako da, dosta sa prozivkama na rachoon moje zurke...! Znaci ti si ta metal struja u bendu !!!!