Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.8k
  • Views 388.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Branislav Stankovic
    Branislav Stankovic

Ajde i ja da se oglasim i dam neke vesti:)   Odustalo se od singla posto smo smatrali da imamo dovoljno pesama spremnih da snimimo ceo album, a snimanje singla bi svakako dodatno usporilo taj proce

• Pesma je bas dobra, i dobru misao daje o buducim radovima, jebem vas u dupe, kako ljudi ne kapiraju da bend treba da napreduje i menja se, da ne bi dosao u situaciju da isti ti seratori kenjaju posle.

comment_589741
ne znam cemu smeh... Immortal su (na primer) k'o leva ruka Lemmy-a na basu. Bez namere da se ishta promeni icon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif

Ma ne znam kakva je situacija sa Lemijevim bass linijama, ali znam da poslednji albumi Immortala nemaju bash previse slichnosti sa prvim albumima.

A po Telcontaru, And Oceans ispade bolji od Iron Maiden.

comment_590532

Draconic jebe keve.

Sta da se radi, krivo mi je sto su promenili fazon, ali ko zna, mozda ce to ispasti jos bolje kada se prebaci na disk. Jedino mi je bedak sto me sada (barem uzivo), asociraju na in flames, a mene in flames smara...

comment_590580
Sve ovo je potpuno tacno! icon_da.gif Ali mislim da bi bilo fer da kad toliko menjas pravac i stil, promenis i me! Cisto zbog pozitivnih utisaka koje su poneli oni kojima se to ranije svidjalo. icon_sad.gif

E, bas to! NIJE FER! Dodjem ja iz Slovenije, nemam pojma sta se ovde desava, vidim omot, privuce mi paznju, kupim disk, bas mi se svidi, onda vidim da ce uskoro koncert, jedva docekam, kad tamo...nesto sasvim deseto. Pa, nemojte ljudi, ko boga vas molim!

comment_590662

zato sto je Bane vec istetovirao grb. icon_smile.gif

Ne.. ozbiljno...slozili smo se da je

1. ime dosta neutralno, i ne podseca na black metal, kao sto bi, recimo "dark ice woods," "jesus raper" itd

2. Ime je vec kolko tolko poznato po Srbiji.

3. I trece...ono sto je, cini mi se, Brian iz Placeba rekao "a band name is just a band name, you pick one and hope it isn't too crap."

comment_590886
E, bas to! NIJE FER! Dodjem ja iz Slovenije, nemam pojma sta se ovde desava, vidim omot, privuce mi paznju, kupim disk, bas mi se svidi, onda vidim da ce uskoro koncert, jedva docekam, kad tamo...nesto sasvim deseto. Pa, nemojte ljudi, ko boga vas molim!

Ma hajde boga ti, imas album zar ne? Sta se bunis. Niko ne kaze da bend mora da svira ono sto se cuje na albumu.

Sem toga, to na albumu su sve pesme koje oni i dalje sviraju ali... malko preradjene icon_biggrin.gif