Baal Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Nova sezona. Spekulacije, transferi, itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 (edited) lorbek jos 3god u barsi. nikolas u cska. farmar u efesu. efes opet ulaze ogromnu lovu... bo izmedju fenera i uniksa. Edited July 13, 2012 by Grob Bez Dna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Ode Pesic izgleda, dolazi Luka Pavicevic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 лебе мекани Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 (edited) ne verujem. time ne dobijate nista, s obzirom da je i on selektor. pominje se i radonjic. Edited July 13, 2012 by Grob Bez Dna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 Pešić sigurno ide, kao što je najavljeno još tokom sezone, a Cigosi su odmah skočili sa optužbama da ih des.. destabi.... ometamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Ma Pesic i nije toliko bitan, od raznih Covica i Popovica je svakako nemoguce napraviti igrace, bolje da dodje neki iskreni Zvezdas, neko ko mrzi lopovsku bandu i svinjogojstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 "lopovska banda" - Vesić i kompanija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Jeste da ima jos celo leto transfera da se odradi, ali u odnosu na proslu grupu ovo je i dosta dobro. Jedino mi zao sto nikako da upadnemo u neku grupu tipa ove B. Alba, Prokom i Salon na jednom mestu, neko tu sa dve pobede ima da ide dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 pa moguce da ce se i iz nase grupe prolaziti sa 3-4 pobede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Ceraj ovo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 (edited) Ja i dalje ne mogu da verujem da postoje kosarkaski bolidi kojima je Vujanic u TOP 3 Partizanovih igraca ikada . Ocajan potez nekog tamo trenja da otvara novu temu , a sezona jos nije ni pocela , a i da jeste potez je katastrofa . Verovatno hoce time da izbrisu moje prognoze koje su se obistinile i da sakriju svoje budalastine i laprdanja . ---- Čestitam na dužem banovanju. Edited July 14, 2012 by trenje 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Изгледа да ће Лучић бити капитен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 14, 2012 Author Report Share Posted July 14, 2012 Zaslužio je i to verovatno znači da nam Kecman ide. Sad nam treba jedan iskusniji igrač... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Ja i dalje ne mogu da verujem da postoje kosarkaski bolidi kojima je Vujanic u TOP 3 Partizanovih igraca ikada . Ocajan potez nekog tamo trenja da otvara novu temu , a sezona jos nije ni pocela , a i da jeste potez je katastrofa . Verovatno hoce time da izbrisu moje prognoze koje su se obistinile i da sakriju svoje budalastine i laprdanja . ---- Čestitam na dužem banovanju. ЋЋПК Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 ko zna, možda će US Steel sada investirati u devastiranom Pakistanu. daj, bre, vraćajte ga. kao što rekoh, najslabija tačka je pozicija pet, tu treba nalaziti adekvatno pojačanje dok još ima slobodnih igrača na košarkaškoj pijaci. na ostalim pozicijama se, tu i tamo, dobro stoji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Бојкотујем спорт док се доктору не скину окови. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 smorio je bre vise. prvo sam mislio da se zajebava, ali je stvarno mentol. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 zafrkava se. kešelj postao slobodan agent. nego, je l' se mačvan definitivno vraća kod izraelaca ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightfall Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Zar nije Macvan raskinuo ugovor sa Makabijem? Bila tako neka prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 izgleda da si u pravu, gugl kaže da je podnosio zahtev za raskid. jebi ga, oko 10. juna sam bio na letovanju, pa mi je informacija promakla. mada, koliko vidim, još uvek se se vodi kao njihov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 kao što rekoh, najslabija tačka je pozicija pet, tu treba nalaziti adekvatno pojačanje dok još ima slobodnih igrača na košarkaškoj pijaci. na ostalim pozicijama se, tu i tamo, dobro stoji. Ta pozicija nam je prazna trenutno Beske i to je to. Koliko skapirah, Katic ne ostaje? Dakle 2 centra nam trebaju, Besovic mi se nije pokazao kao adekvatni back-up. Gre'ota ako Kecman ode inace, mislim da nam trebaju u timu bar on ili Bozic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 ide rasko. spominje se jebeni musli kao bek-ap na petici, i to je pozajmica u pitanju. valjda nece biti nista od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 14, 2012 Author Report Share Posted July 14, 2012 ili Bozic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 http://www.mondo.rs/s251911/Sport/Kosarka/Ivkovic-_Sada_nismo_favoriti.html stimac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts